Jump to content

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ.ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ


DETT

Recommended Posts

Γεια σας.Ειμαι αρχαριος.Εχω ενα juwel rio 180 καινουριο.Η διακοσμηση που εχω ειναι κοραλι,και δυο πετρινοι βραχοι με επιπεδα και φωλιες και χαλικι στο κατω μερος.Επισης εχω πλατη juwel σε πετρα.Σε αυτη την διακοσμηση που εχω τι τροπικα

ψαρια ταιριαζουν.Δεν θελω να ασχοληθω με φυτα λογω ελλειψης χρονου.Για το στρωσιμο αρχικα τι ψαρια μπορω να βαλω.Oλο το ενυδρειο ειναι σε γηινα χρωματα .Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Αρχικά καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Για το στρώσιμο του ενυδρείου σου δεν θα χρησιμοποιήσεις κανένα ψάρι. Μπορείς είτε να χρησιμοποιήσεις ζωντανά βακτήρια από το εμπόριο (δες εδώ), είτε να χρησιμοποιήσεις μπόλι από κάποιο ήδη στρωμένο ενυδρείο (δες εδώ).

Για τα ψάρια τώρα, καλύτερα να βρεις εσύ ποιά ψάρια σου αρέσουν, να δεις τι συνθήκες χρειάζονται και αν μπορείς να τα φιλοξενήσεις και τέλος να διαμορφώσεις το διάκοσμο του ενυδρείου σου ανάλογα.

Όσο για τα φυτά αν επιλέξεις κάποια χαμηλών απαιτήσεων, πέρα από ένα κλάδεμα που θα κάνεις κατά καιρούς, δεν χρειάζεται να ασχοληθείς παραπάνω.

:)

Link to comment
Share on other sites

μπορείς να κάνεις μια βόλτα στα καταστήματα και να δεις τι σου αρέσει να κράτησεις τα ονόματα απο τα ψαράκια και να ψάξεις εδώ της συνθήκες που χρειαζετε το καθένα!

Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για την απαντηση.Το ενυδρειο ειναι αυτο με την διακοσμηση της φωτο.Τι ψαρια θα ταιριαζαν με το χαλικι και αυτη την διακοσμηση;5482219490

Link to comment
Share on other sites

να διαλέξουμε; Εσυ θα διαλέξεις. Εμείς μπορούμε να αποκλείσουμε καποια "κακη" επιλογη.

Να σου προτείνω εγώ για πρώτα ψαράκια Xiphophorus helleri, ομορφα ζωηρά ευκολά να τα βρεις και θα έχεις και γέννες και δεν χρειαζετε τροποποιηση το νερό σου

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για την απαντηση.Το ενυδρειο ειναι αυτο με την διακοσμηση της φωτο.Τι ψαρια θα ταιριαζαν με το χαλικι και αυτη την διακοσμηση; http://www.flickr.com/photos/60016860@N07/5482219490/

το έχεις πάρει λίγο στραβά από την αρχή αλλά δε πειράζει :)

εννοώ ότι το πας ανάποδα... πρώτα βρες τι ψάρια σου αρέσουν και θέλεις να φιλοξενήσεις και μετά θα φτιάξεις το διάκοσμο τους.

Τώρα όσο αφορά το υπάρχον aquascape θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσεις, ο κύριος λόγος είναι ότι είναι πολύ "τεχνητό"¨το όλο concept.

Δες τι ψάρια σου αρέσουν και τα ξαναλέμε :lol:

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνησω με τον warhawk το εχεις παρει αναποδα. Πρωτα διαλεγουμε τα ψαρακια και μετα κανουμε τον διακοσμο του ενυδρειου.Προσεξε να γινει οσο ποιο φυσικο γινεται.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...