Jump to content

Απορείς για εναλλαγές νερού και τάισμα


Recommended Posts

παραδειγμα προς αποφυγην ειναι σιγουρα ειναι η τελευταια λυση μαλλον θα το παρω μαζι μου θα ανεβει ο πατερας μου!!!!Βεβαια ακομα δεν ειναι σιγουρο....

καμερα θα εχω γτ εχω ενα σερβερ ο οποιος πρεπει να ειναι ανοιχτος ουτος η αλλος....για διακοπες δε θα εχω προβλημα αφου φλοτερ φυσικη ροη αλλαγες νερου με χρονοδιακοπτη ε και να χασω 1 δε πειραζει επισης υπαρχει και η δυνατοτητα να μπουν ορισμενα μηχανήματα σε UPS.....Οσο για την ταιστρα 2 βδομαδες δεν εχω καποιο προβλημα βεβαιαα για να κανω κατι τετοιο που λεω θα κανω πολλα πειραματα και στο τελος θα δουμε!!!! παντος ισως ειναι και μια λυση για καποιο πολιασχολο που αυτοματοποιει πολλα πραγματα!!!

ευχαριστω παντως ολους και θα ανεβασω φωτο οταν το ξεκινησω!!

ΦΥΣΙΚΑΑΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΏ!!!!

Link to comment
Share on other sites

Οταν καποιος καταγραφει την ιδεα του, νομιζω θα πρεπει οι υπολοιποι να τον βοηθησουν να ενημερωθει αλλα και να του δωσουν ιδεες που ισως να μη σκεφτηκε.

Οι γνωμες που γραφονται ειναι κυριως συμβουλευτικου χαρακτηρα. Εγω ειμαι καθετος στην αυτοματη αλλαγη νερου χωρις την παρουσια καποιου διπλα. Απο κει και περα οσο αφορα την ταιστρα, αν δεν εχει δικο της ανεμηστηρα μεσα, τοτε καλό θα ηταν να μπορουσες να βαλεις μια αεραντλια. Ορισμοενες ταιστρες παιρνουν.

Οτι κι αν αποφασισεις να κανεις ειμαστε εδω και περιμενουμε να το δουμε. :rasp:

Καλη επιτυχια . :P

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...