Jump to content

Θέλω ιδέες


Recommended Posts

Μετα το χαμο του μικρού μου Glady

Αποφάσισα να φτιάξω απο την αρχή ένα ενυδρείο κατάλληλο για μονομάχους....

Έχω διαβάσει τα αρθρα που αφορούν στην δημιουργία ενός ενυδρείου

αλλα θα ήθελα αν υπάρχουν και φώτογραφίες απο ήδη υπάρχοντα ενυδρεία που φιλοξενούν μονομάχους, για να πάρω ιδέες για το πως μπόρω να το κάνω όσο πιο ιδανικό γίνεται... (τι φυτά, χαλίκι, και διακοσμητικά μπορώ να χρησ.)

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Θα περιοριστω να σου εκφρασω τη λυπη μου για την απωλεια και να σε αφησω στα χερια εμπειροτερων στο ειδος!Αν θες παντως να διαβασεις υπαρχουν αρκετα θεματα με φωτο και οδηγιες. :)

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να βάλεις χαλαζιακό χαλίκι (μέτριο), εύκολα φυτά (ανούμπια, κερατόφυλλο, egeria densa - elodea κλπ), καμιά ουδέτερη πέτρα για διακόσμηση - ντεκόρ (αφού πρώτα την τεστάρεις με ξύδι να ΜΗΝ αφρίζει), φίλτρο, θερμόμετρο και θερμοστάτη οπωσδήποτε,

ΜΗ βάλεις ψεύτικα πλαστικά ή άλλα διακοσμητικά, ΜΗ βάλεις κοχύλια και άλλα ασβεστολιθικά, ΜΗ βάλεις άλλο ψάρι μέσα (και κανένα άλλο ζωντανό θα έλεγα εγώ), ΜΗ βάλεις αεραντλία, αλλά ούτε και χάντρες για το μάτι... δεν κάνουν τίποτα! :blink:

Φωτογραφίες τι να τις κάνεις? Μπες στο άλμπουμ, δες διάφορα ενυδρεία, άσε τη φαντασία σου να δουλέψει και... προχώρα ! :)

Καλή επιτυχία ! :ballistic:

Link to comment
Share on other sites

Guest purepoison

επειδη την επαθα...ΜΗΝ βαλεις πλαστικα φυτα γιατι αν ειναι ζωηρος θα κανει την ουριτσα του κροσια. Εγω τον ειχα με zebra και black skirt tetra (τωρα ειναι μονος του μεχρι να γινει καλα η ουρα του). Αν εχεις αρκετα L, βαλε zebra ειναι πολυ ησυχα και δεν δαγκωνουν την ουρα του και ουτε ο μονομαχος τα πειραζει. Το black skirt tetra δεν ειναι καλη ιδεα, τα δικα μου στην αρχη μαλωναν, οποτε καλυτερα απεφυγε το.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...