Jump to content

Βοηθεια Για Ψαροσυνθεση...


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα ενυδρειο με διαστασεις 50x30x35 στο οποιο θα ξεκινησω το στρωσιμο αυτες τις μερες και θα ηθελα να μου προτινετε διαφορες συνθεσεις ψαριων που θα μπορουσαν να φιλοξενηθουν με αυτη τη διακοσμηση του ενυδρειου. Δεν ειναι αναγκη να ειναι κοινωνικο το ενυδρειο, ας εχει και μονο ενα ειδος δεν με πειραζει.

Link to comment
Share on other sites

μπορεις να βαλεις πχ ενα ζευγαρι κριμπενσις.η πχ ενα κοπαδακι απο νεον μαζι με μερικες γαριδες....εχεις παντως πολλες επιλογες.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για την απαντηση. Για τα κριμπενσις δεν τρελαινομαι να σου πω την αληθεια. Εχω σκεφτει να το κανω μονο με νεον ή με καρντιναλ. Ακομα εχω σκεφτει να το κανω με ενα ζευγαρι απιστογραμμα ή με νανοκιχλιδες (αν και δεν τρελαινομαι για τις νανοκιχλιδς ουτε για τα κελυφη που θελουν στον βυθο, απλα δεν θα χρειαστει να ριξω το ph οπως στα αλλα ειδη που προειπα και γλιτωνω απο κοπο). Ακομα ειδα τα silvertip tetra και συμφωνα με διαφορα προφιλαδικα θελουν ph απο 6-8 κατι που με κανει να τα σκεφτομαι σοβαρα για τον ιδιο λογο που ανεφερα παραπανω. Και μαρεσουν δηλαδη αλλα και γλιτωνω την προετοιμασια νερου με τυρφη για να ριξω το ph. Κατι αλλο? Τι λετε για τα παραπανω? Μονομαχο δεν θα ηθελα να μου προτινετε.

Έγινε επεξεργασία - stratigos24
Link to comment
Share on other sites

Βάλε ένα κοπαδάκι από tanchthys albonubes - white cloud mountain monow. Είναι ψαράκια σχετικά κρύου νερού 16 - 22°C. Συνεπώς προσοχή αν τα επιλέξεις και στους πιθανούς συγκατοίκους

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολυ για την προταση. Δεν μαρεσουν ιδιαιτερα αυτα τα ψαρακια αλλα θα τα εχω υπ'οψην.

Για τα υπολοιπα που αναφερω ποια η γνωμη σου?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...