Jump to content

Ανεβηκαν Νιτρωδη!


Recommended Posts

Αφου δεν θελεις να βαλεις ψαρια μετα το μπολι,τοτε δεν εχει ουσια να βαλεις και το μπολι!Πας στο στρωσιμο με τροφη και ησυχαζεις.Το μπολι το βαζουμε για να επιτυχουμε αμεσο στρωσιμο του φιλτρου μας,γι αυτο βαζουμε αμεσως και εναν μικρο αριθμο ψαριων.Και να σου πω και κατι αλλο,σε ενα αλλο θεμα σου ρωτουσες για τα σκευασματα που λενε μετα απο 24 ωρες να μπουν ψαρια εισουν ετοιμος να το κανεις,δηλαδη θες να μου πεις οτι εμπειστευεσαι πιο πολυ ενα σκευασμα με βακτηρια παρα το μπολι?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 77
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όχι φίλε και πάλι διακινδυνεύεις ψάρια γιατί ανάλογα με την τροφή που ρίχνεις θα δημιουργηθεί και η ανάλογη βιολογία. Αν έριχνες λίγη θα είχες και μικρή βιολογία. Έτσι όταν θα έβαζες τα ψάρια μπορεί να μην τα σηκώσει η βιολογία και πάλι να έχεις νιτρώδη και αμμωνία.

Link to comment
Share on other sites

Δυο επισημάνσεις μόνο σε όσα πολύ σωστά αναφέρουν οι φίλοι παραπάνω. Μετά το μπόλι βάζουμε κατευθείαν ψάρια, αλλά όχι βυθόψαρα γιατί σε νεοστημένο ενυδρείο ο βυθός θέλει χρόνο για να στρώσει. Καλύτερα αυτά να μπούν τελευταία. Επίσης παρά το μπόλιασμα, αν σκοπεύουμε να φιλοξενήσουμε ψάρια που λόγω των χαρακτηριστικών τους πρέπει να μπούν όλα μαζί σε κοπάδι (πχ tropheus), ας είμαστε λίγο παραπάνω προσεχτικοί με το τάισμα και τις μετρήσεις τον πρώτο καιρό.

:)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...