Jump to content

Εναλλακτικες Τροφες


Recommended Posts

παιδια τι αλλο μπορουμε να ταισουμε εκτος απο τροφες εμποριου?

ξερω για αρακα αλλα ειναι για ολα τα ψαρια? μπορω να τον δωσω και στις παμφαγες και στις σαρκοφαγες αφρικανες μου και στα χρυσοψαρα μου?

ξερω για σκουληκια grindal αλλα τα δινουμε αφοβα και στα παμφαγα?

κατι αλλο υπαρχει? ειδικα απο φυτικα. και καθε ποτε και ποσο ειναι καλο το καθενα?

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,να σου απαντήσουμε γενικά για όλα τα ψάρια δε γίνεται.Το κάθε ψάρι έχει διαφορετικές διατροφικές απαιτήσεις.Αναζήτησε στο προφίλ κάθε ψαριού τις απαιτήσεις του και πράξε ανάλογα. Η λάθος επιλογή στη διατροφή ενός ψαριού μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε ασθένεια.

Link to comment
Share on other sites

Οπως σου αναφερουν και παραπανω, οτιδηποτε μη ενυδρειακό μπορει να βλαψει συμαντικα την υγεία των ψαριων και τις συνθηκες του ενυδρείου!!!

Αλλα ακομα και ενυδρειακή τροφή να είναι.... αν δεν ειναι στο διατροφολόγιο του ψαριου η εκτεταμενη χρήση μπορει επισης να επιφερει προβληματα υγείας!!!

Αρα.... οσο υπαρχουν τροφες του εμπορίου και σε εξεφτελιστηκές τιμές... ακομα και 2€... τοτε καλό ειναι να μείνουμε σε αυτές!!!

Link to comment
Share on other sites

Να πούμε δύο πράγματα για να συνεννοηθούμε ,η τροφή που αναφέρεσαι πιο πάνω μπορείς να ταίζεις τα ψάρια που αναφέρεις.Επίσης η HIKARI βγάζει και την excel σε pellets διαφόρων μεγεθών είτε επιπλέοντα είτε βυθιζόμενα για αφρικάνες.

Να πάμε αλλού τώρα ,επειδή αναφέρεσαι σε εναλλακτικές τροφές ,εγω θα σου που μόνο επαναλαμβάνω μόνο για τις αφρικάνες τα λέμε αυτά για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.Υπάρχει λοιπόν τροφή που την φτιάχνουμε χειροποίητα την λέγόμενη

shrimp mix εδώ αναφέρεται http://www.aquazone....ndpost&p=190973 αλλά διάβασε και όλο το θέμα γιατί έχει σχέση με τροφές.

Εγώ παλιότερα είχα δώσει ,σίγουρα δεν δίνουμε μόνο αυτή αλλά ποικιλία τροφών .Αν έχεις υπομονή φτιάξε λίγη να δοκιμάσεις , http://www.youtube.com/watch?v=gp-Ywfe-1aI

Έγινε επεξεργασία - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...