Jump to content

προβλημα με παγασιο


xaritos

Recommended Posts

Εδω και 10 μηνες εχο ξεκινησει με ενα ενυδρειο 100 λιτρων στο οποιο εχο μεσα 3 γκουραμι,3 ζεβρες,1γλυφτη,1 γατοψαρο και πριν 2με 3 μηνες εβαλα εναν παγασιο αλμπινο.το προβλημα ειναι οτι οταν εχο ανοικτο το φως του ενυδρειου καθετε στην ακρη του ενυδρειου και δν τρωει και μονο οταν εχω κλειστο το φως κανει καποιεσ βολτες αλλα και παλι τπτ το ιδιαιτερο.Απο οτι εχο παρατηρησει τρωει ελαχιστα και γιαυτο μαλλον ζει ακομα αλλα δν εχει μεγαλωσει καθολου οπως ειναι λογικο.Ξερει καποιος να μου δωσει πληροφοριες???

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα κοιτα λιγο εδω http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=649

για το ποσα λιτρα και τι ενυδρειο θα πρεπει να στεγαζει το ψαρακι σου και θα καταλαβεις και γιατι δεν μεγαλωσε οπως λες και λογικο ειναι και για το οτι τρεφεται μονο και μονο για να ζει και οτι δεν ειναι κινητικο και πολλα αλλα.Λυπαμαι που στο λεω αλλα θα πρεπει να το δωσεις το ψαρακι αυτο ή να το βαλεις σε ενα ενυδρειο κατα πολυ μεγαλυτερο απο αυτο που ηδη στεγαζεται

Link to comment
Share on other sites

Στο προφίλ λέει για 2500 λίτρα ενυδρείο, αλλά επειδή έχω δει τέτοιο ενυδρείο και έχω αίσθηση του τι χωράει, μπορώ να πω ότι ούτε τόσα λίτρα δεν το φθάνουν... Για να καταλάβετε, δείτε την τελευταία φωτογραφία στο παρακάτω LINK..!

Link to comment
Share on other sites

Παιδια εχω διαβασει και εγω οτι ο συγκεκριμενοσ μπορει να φτασει το 1,5 μετρο αλλα αυτος που εχω ειναι 5 με 7 cm δν υπαρχει διαφορα??

Μα δεν θα μεινει τοσος.

Link to comment
Share on other sites

Ναι δν θα μεινει τοσος αλλα δν θα επρεπε η συμπεριφορα του να ειναι κανονικη μεχρι να φτασει ενα σημειο 15-20 cm ωσπου να αρχισει να εχει προβλημα??και απο οτι μ εχουν πει τα ψαρια δν μεγαλωνουν αναλογα με το χωρο που εχουν??Στο petshop μ ειπανε οτι στο ενυδρειο μ μπορει να φτασει τα 20 με 30cm αλλα μετα θα πρεπει να τον βαλω σε μεγαλυτερο!!!Βασικα εμενα η απορια μ ειναι γιατι δν τρωει??

Link to comment
Share on other sites

Το πρώτο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι κάποια από τις συνθήκες του ενυδρείου το ενοχλεί.

Δώσε μας τις μετρήσεις του ενυδρείου σου να πάρουμε μια πρωτη ιδέα...

Link to comment
Share on other sites

συμβαίνει συχνά αυτό που λες και με τα παγκάσιους και με τα γκάλαχερ...εγω ειχα γκαλαχερ και οταν αναβα το φως γινοταν πανικος...χτυπουσαν πανω στα τζαμια....οταν το εσβηνα ολα ηταν ηρεμα..κολυμπουσαν κανονικα....εχουμε και μεσα στο φορουμ συζητηση για τα συγκεκριμενα ψαρια..θα τη βρω και θα σου πω που ειναι να τη διαβασεις!

Έγινε επεξεργασία - Maru !!
Link to comment
Share on other sites

ειναι στο :αρχαριοι γλυκου νερου,στη σελιδα 5 και γραφει GALAHER..ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΨΑΡΑΚΙΑ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...