Jump to content

Απορίες


Scroll

Recommended Posts

Γεια σε όλους.Η σελίδα είναι καταπληκτική,συγχαρητήρια σε όλους.Είμαι αρχάριος στο χόμπυ,συγκεκριμένα τώρα θα ήθελα να ξεκινήσω.Έχω λοιπόν κάποιες απορίες.Τι μέγεθος ενυδρείο να αποκτήσω,πόσα λίτρα?,αξίζει να είναι έτοιμο ή να το φτιάξω μόνος μου(είμαι αρκετά καλός στις κατασκευές ;) ).Και μια τελευταία απορία,αν είναι έτοιμο,μαζί με φίλτρο και λοιπά αξεσουάρ πόσο θα μου κοστίσει?Ενδιαφέρομαι για απλά πράγματα όχι επαγγελματικές λύσεις,έτσι ώστε να μάθω πρώτα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Καλως ήρθες!!!! ;)

Το βασικό για εμένα είναι να επιλέξεις αρχικά το τί ψαράκια θα ήθελες.Απο εκεί και πέρα θα περάσουμε στον σχεδιασμό,καθώς αυτό είναι το βασικό για ένα σωστό και όμορφο ενυδρείο... :D

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.Θα ήθελα για αρχή ψάρια που δεν έχουν τόσο πολλές απαιτήσεις επειδή δεν έχω καθόλου γνώσεις ....δεν ξέρω επίσης και ονόματα.Αν μπορείτε να με κατατοπίσετε.Πάντως για αρχή δεν θα ήθελα πάνω από 2-3 ψάρια.

Link to comment
Share on other sites

Κάλος ήρθες και από εμένα

Εάν έχεις την οικονομική άνεση και των χώρο τοποθέτησε όσο μπορείς ένα μεγάλο ενυδρείο. Στο μεγάλο ενυδρείο μπορούμε να συντηρήσουμε και εύκολα ψάρια και δύσκολά, η συνθήκες επιβίωσης είναι πιο καλές και ο βιολογία του ενυδρείου είναι πιο σταθερή. Και όταν αργότερα αποκτήσεις κάποια πήρα και θα θελήσεις να τοποθετήσεις λίγο πιο απαιτητικά ψάρια δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις νέο ενυδρείο.

Δυο τρία ψάρια όπως αναφέρεις δεν μπορείς να βάλεις έτσι απλά. Ο συνδυασμός που μπορείς να κανείς είναι ο εξής:

Κάποιο ομαδικό ψάρι το λιγότερο λοιπόν 6-10 ψάρια

Η κάποιο ζευγαράκι συνήθως κιχλήδες,

Η κάποιο ψάρι που να ζει μόνο του συνήθως μονομάχο.

Link to comment
Share on other sites

πετα μεσα ενα κοπάδι γκαμπι και 1 γλύφτη και εισαι οκ αν βαριεσαι το ψαξιμο. και μην εμπιστευεσαι τα μαγαζια, και οπωσδηποτε παρε οσο ποιο μεγάλη γουρνα μπορεις να πληρώσεις οπως ειπε και ο φιλος. (εγώ θετω τα 100λ min για να μπορω να βαλω και αλλα ψαρια μετά, τα περισσότερα θελουν απο 100 και πανω)

Link to comment
Share on other sites

Στα 100λίτρα να δοκιμάσω εσωτερικό ή εξωτερικό φίλτρο?Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο.Aξίζει να δοκιμάσω να το φτιάξω μόνος όπως είδα από plexiglass ?

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες, καλό διάβασμα, καλή συνέχεια! ;)

Κάνε μία βόλτα σε όσα petshop μπορείς, παρατήρησε τα ψαράκια και πριν αγοράσεις οτιδήποτε ζήτα τις απόψεις των εμπειρότερων εδώ στο forum!

Για το μέγεθος συμφωνώ με τα παιδιά, όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο!

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες στο forum και καλη συνεχεια!!

Μπορεις να δεις ΕΔΩ τα ψαρακια που σου αρεσουν και να μας πεις.

Link to comment
Share on other sites

Μου αρέσουν ιδιαίτερα τα Boraras maculatus και τα Poecilia Reticulata-Guppy.Τι θα πρέπει να κάνω λοιπόν ως προς τον εξοπλισμό?Έχω σκεφτεί να κατασκευάσω επίσης και με γυαλί 40Χ30Χ30,θα κάνει?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...