Jump to content

all content

Showing all content posted in for the last 7 days.

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Το σκεύασμα το πηρα για να βοηθήσω τον καινούριο άμμο να στρώσει γρηγορότερα σε περίπτωση που χρειαστεί να τον αλλάξω. Αλλαγη νερού κάνω 30 % κάθε βδομαδα
 3. εμενα οταν ειναι στο φουλ τα φώτα τα μπλε ειναι 80% και τα άσπρα 40%. Αλλά σκέφτομαι να τα ρίξω κιάλλο τα ασπρά . Το πολύ 20% . Εσυ μπορείς να δοκιμάσεις είτε αυτο που είπε ο @michalos είτε να αφήσεις ενα 1-3 /10 που είπες. Η ακόμα να δεις πως θα συμπεριφερθούν στο 3/10 και σταδιακά να το αφήσεις στο 1.
 4. Ορεα σε ευχαριστώ πολύ και καλώ βράδυ !!
 5. Όχι είναι μεγάλη δεν θα εχει πρόβλημα.
 6. Έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές κυανοακρυλική κόλλα χωρίς πρόβλημα. Τώρα το θέμα της ρευστότητας που σου γράφει και η Κατερίνα πιο πάνω είναι ένα θέμα. Χρησιμοποίησε ρολό χαρτί για στέγνωμα των σημείων που θα κολλήσεις.
 7. Today
 8. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ευγενία. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο .
 9. Aκούστε και κάτι από εμένα που δεν είμαι του πολύ βαριού,,
 10. Φίλε μου είναι όμορφη η προσπάθειά σου, σε ένα μίνιμαλ αλλά απαιτητικό scape. Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο;
 11. Συγχαρητήρια κ από εμένα για το θέμα.! Πιστεύω ότι θα έπρεπε να καθαρισει από τα off topics.
 12. Γενικά δεν μου πολύ αρέσουν, αλλά εκεί θα ήθελα να είμαι ......σίγουρα @natateoεσύ πήγες ?????
 13. όχι δεν θα μπει sump, θα αρκεστω στο sump πλατης του ενυδρείου. Οπότε δεν τίθεται θέμα υγρασίας
 14. Θα προτείνω τον συνδυασμό που έκανα πρόσφατα και προσωπικά λάτρεψα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Tiger Barbs (θα πρέπει να βάλεις τουλάχιστον 6 αφού είναι κοπαδόψαρα ) μαζί με κάποιο είδος Corydoras για τον βυθό, προσωπικά προτίμησα τα Aeneus επειδή αντέχουν σε μεγαλύτερο εύρος παραμέτρων του νερού. Και στα Corydoras θες τουλάχιστον 4 για να αισθάνονται όμορφα και ασφαλή. Αν το νερό σου το επιτρέπει είναι πολύ καλός συνδυασμός και το ενυδρείο γίνεται ιδιαίτερα "ζωντανό".!
 15. Γειά σας έχω ένα ramirezi αλλά παρόλο που δεν έχει Ροζ κοιλιά έχει έντονα χρώματα Τι φύλο είναι?
 16. Μπράβο σου φίλε μου που αρχικά το σκέφτηκες και στη συνέχεια το τόλμησες ! Πρώτη φορά μου κινεί το ενδιαφέρον κάτι θαλασσινό και αυτό επειδή ξεφεύγει από την ίδια και ίδια πεπατημένη. Θα παρακολουθώ το θέμα σου και το εγχείρημά σου με πολύ ενδιαφέρον. Επίσης ελπίζω να εμπνεύσεις κόσμο και να δούμε και άλλες τέτοιες προσπάθειες . Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γίνει έτσι όπως το έχεις ονειρευτεί.
 17. Καλησπέρα, αν οι τιμές αυτές είναι σταθερές δεν νομίζω ότι φταίνε αυτές για τα lps των φωτογραφιών. Αν θέλεις μας γράφεις πόσο καιρό «τρέχει», ρουτίνες, αν τα έχεις αλλάξει θέση κλπ.
 18. Μ ΄αρεσει πολυ το αποτελεσμα! Ροταλες ενα πρωι μπορει να φανε για πρωινο....
 19. Σχεδόν 3000 λίτρα κρύου νερού πια με χρυσόψαρα. Προσεχώς ένα 180αρι (ακομα το σκεφτομαι με τι θα είναι μέσα).
 20. Thank you. Με το μονομάχο τα πάνε μια χαρά, καμιά φορά τον ακολουθούν και γύρω γύρω από το ενυδρείο (κοπαδάκι) Τα λίτρα είναι λίγα, αλλά τα ψάρια συμπεριφέρονται πολύ καλύτερα εδώ απ' ότι όταν τα είχα στο Iwagumi.
 21. Κωνσταντίνε θα το διαπιστώσεις σύντομα 😁
 22. Για κάποιο λόγο δεν μου έχουν βγει διάφορες ειδοποιήσεις , για αυτό απαντώ με μια μικρή καθυστέρηση (28 ήμερων ) Ναι έχω πάρει υγρό τεστ Κ της jbl , μετράω κάπου 7ppm , ύστερα απο το ποστ σου για το κάλιο που διάβασα , θα δοκιμάσω για κάποιο δίαστημα να το κράτησω στα 10ppm και βλέποντας και κάνοντας.
 23. α καλά κατάλαβα εξέλισσε κάπως έτσι ε...
 24. Καλη σκεψη! Βαλε και μια πετρουλα με μοςς.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...