Jump to content

Νέο Περιεχόμενο

Showing όλο το περιεχόμενο posted in for the last 7 days.

This stream auto-updates     

 1. Τελευταία Ώρα
 2. Οπως το λεει η Γυριστρουλα. Για μενα τα λιγοτερα ατομα που πρεπει να εχει μια ομαδα πρεπει να ειναι 8! Αρα ανεβαινουμε σημαντικα σε λιτρα.
 3. ΣΤΑΜΑΤΗΣ

  Συναντήσεις Θεσσαλονίκης,... τι, πως και γιατί !!!!

  Θετική σκέψη και προχωράμε Βαγγέλη ! Είμαστε άνθρωποι εμείς , που μας αρέσει να προσφέρουμε στη κοινωνία ......... ότι και όσο μπορούμε !
 4. Γιώργος Ζαφ.

  Χρόνιο πρόβλημα με άλγες

  Γεια και πάλι. Τα φυτά με το Excel δείχνουν βελτίωση, αλλά η άλγη ειδικά στο ξύλο δεν υποχωρεί μόνη της. Έχω να βάλω και λίπασμα εδώ και πολλές εβδομάδες. Τι να κάνω τώρα; Δεν έχω αγοράσει κάτι καινούργιο. Να αγοράσω φυτά και λίπασμα;
 5. Σήμερα
 6. Sturm

  Μονομάχος με υδρωπικια ?

  Κοιτα στο τελευταιο βιντεο το ψαρι το βλεπω καλα αν εξαιρεσεις το πρηξιμο. Για κυστη δεν το βλεπω γιατι ειναι πρησμενο ισοποσα. Γιαυτο λεω σπιρουλινα. Περαν τουτου ο Βασιλης σε προηγουμενα ποστ ειπε κατι πολυ σωστο οσον αφορα την διατροφη του ψαριου. Καλη τροφη, μουλιασμενη και μικρη ποσοτητα σε πολλες δοσεις. Επισης βιταμινες!
 7. thedrowningman

  Gold-Hearted

  φιλαρακι τραβας απιστευτες φωτο.. δωσε στο λαο κ καμια ολης της γυαλλας να γουσταρουμε!!
 8. thedrowningman

  Δε ΜΠΙΓΚ πρότζεκτ..

  κ μερικες ακομα απο τη γυαλα με τους bala
 9. Stamatia Delimpanidou

  Απορίες για νέο ενυδρείο

  Ερώτηση..Επειδή σκοπεύω να φύγω από την Αγγλία πως μπορώ να πάρω το ψάρι μου στην Ελλάδα; Μπορώ να το πάρω με αεροπλάνο; Θα αντέξει την πιεση; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;
 10. Leonardo_10

  Ερωτήσεις για ενυδρείο με αφρικανικές κιχλίδες

  Είδα το τελικό μήκος που έχουν. Αλλά δεν είχε όλα τα ήδη από τις λίμνες. Θα προσπαθήσω να ψάξω και βρω απάντηση θα ενημερώσω. Ευχαριστώ πολύ.
 11. Leonardo_10

  PCB με MIC Microchip

  Οι πλακετες pcb για το τεστ είναι στην Ελλάδα μια εβδομάδα τώρα. Παραγγελία με DHL μπήκε τελωνείο και θέλουν 50 ευρώ για να εκδηλωνισουν. Δεν είχα επιλογή. Θέλω να κάνω τα τεστ να δω αν δουλεύει για να συνεχίσω. Λογικά από Δευτέρα Τρίτη θα έχω το δέμα.
 12. Jannis Vinios

  Ψαροσύνθεση στα 60 λίτρα

  Ναι αυτό είναι ολόιδιο ήταν μαζί στο πακέτο 90 εύρο ενυδρειο με led 10w και το φιλτρο
 13. KostasGr

  DSC02415_resize.jpg

  Από το άλμπουμ Gold-Hearted

 14. Aquazone Project Team

  Pomacentrus caeruleus

  Pomacentrus caeruleus Τα μικρά τα πάνε περίφημα σε κοπάδι αλλά μεγαλώνοντας δημιουργούν προβλήματα, εκτός εάν τοποθετηθούν σε μεγάλο ενυδρείο. Εύκολο ψάρι που τρώει όλες τις τροφές που θα του προσφερθούν. Στη φύση τρέφεται με ζωοπλαγκτόν. Ζει σε κοραλλιογενείς υφάλους σε βάθη από 1 έως 10 μέτρα. Απαντάται σε ζευγάρια ή σε μικρά κοπάδια. Μοιάζει πολύ με το είδος Pomacentrus coelestis που το αντικαθιστά στον ανατολικό Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό
 15. Aquazone Project Team

  Pomacentrus auriventris

  Pomacentrus auriventris Τα μικρά τα πάνε περίφημα σε κοπάδι αλλά μεγαλώνοντας δημιουργούν προβλήματα, εκτός εάν τοποθετηθούν σε μεγάλο ενυδρείο. Το χρώμα του γίνεται γκριζόμαυρο όταν στρεσάρεται ή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εύκολο ψάρι που τρώει όλες τις τροφές που θα του προσφερθούν. Στη φύση τρέφεται με ζωοπλαγκτόν. Ζει σε κοραλλιογενείς υφάλους σε βάθη από 2 έως 15 μέτρα. Απαντάται σε ζευγάρια ή σε μικρά κοπάδια. Μοιάζει πολύ με το είδος Pomacentrus coelestis αλλά έχει περισσότερο κίτρινο στην κοιλιά, στα πλευρά και στο ραχιαίο πτερύγιο.
 16. Pink panther

  Αλλαγη βυθου

  Πολύ διάβασμα! Νύχτα και μέρα!! Σε ευχαριστω!!
 17. Aquazone Project Team

  Neopomacentrus nemurus

  Neopomacentrus nemurus Είναι ένα σχετικά μη-επιθετικό ψάρι. Μπορεί να τοποθετηθεί ένα κοπάδι από τουλάχιστον 5 μέλη, που θα πρέπει όμως να τοποθετηθούν ταυτόχρονα για να αποφευχθούν προβλήματα. Πιο επιθετικά ψάρια, συμπεριλαμβανομένων των ντάμσελ, υπάρχει πιθανότητα να τα παρενοχλούν. Εύκολο ψάρι που τρώει όλες τις τροφές που θα του προσφερθούν. Η διατροφή του πρέπει να περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας κρεατοσκευάσματα, όπως γαρίδες mysid και κριλ. Στη φύση τρέφεται με ζωοπλαγκτόν, χιτωνόζωα και καρκινοειδή. Ζει σε κοραλλιογενείς υφάλους σε βάθη από 1 έως 10 μέτρα. Δημιουργεί μικρά ή μεγάλα κοπάδια που κολυμπούν πάνω απ’ τον ύφαλο καταναλώνοντας ζωοπλαγκτόν.
 18. Aquazone Project Team

  Neoglyphidodon polyacanthus

  Neoglyphidodon polyacanthus Ενώ τα μικρά είναι ελκυστικά, όσο μεγαλώνουν γίνονται επιθετικά. Στο ενυδρείο είναι καλύτερο να τοποθετηθεί μόνο ένα. Εύκολο ψάρι που τρώει όλες τις τροφές που θα του προσφερθούν. Στη φύση τρέφεται με άλγες, χιτωνόζωα και καρκινοειδή. Ζει σε κοραλλιογενείς υφάλους σε βάθη από 2 έως 30 μέτρα. Τα μικρά απαντώνται μόνα ή σε μικρά κοπάδια, ενώ ως ενήλικα είναι μοναχικά
 19. Aquazone Project Team

  Neoglyphidodon oxyodon

  Neoglyphidodon oxyodon Ενώ τα μικρά είναι ελκυστικά, όσο μεγαλώνουν γίνονται επιθετικά. Στο ενυδρείο είναι καλύτερο να τοποθετηθεί μόνο ένα. Εύκολο ψάρι που τρώει όλες τις τροφές που θα του προσφερθούν. Στη φύση τρέφεται με άλγες, χιτωνόζωα και καρκινοειδή. Ζει σε κοραλλιογενείς υφάλους σε βάθη από 1 έως 4 μέτρα. Τα μικρά απαντώνται μόνα ή σε μικρά κοπάδια, ενώ ως ενήλικα είναι μοναχικά. Μεγαλώνοντας χάνουν τις χρωματιστές γαλάζιες λωρίδες που τα χαρακτηρίζουν και αποκτούν ένα ομοιόμορφο σκούρο καφέ χρώμα.
 20. Aquazone Project Team

  Neoglyphidodon nigroris

  Neoglyphidodon nigroris Ενώ τα μικρά έχουν ζωηρό κίτρινο χρώμα με μαύρες ρίγες, όσο μεγαλώνουν γίνονται λιγότερο ελκυστικά και περισσότερο επιθετικά. Στο ενυδρείο είναι καλύτερο να τοποθετηθεί μόνο ένα. Εύκολο ψάρι που τρώει όλες τις τροφές που θα του προσφερθούν. Στη φύση τρέφεται με άλγες, χιτωνόζωα και καρκινοειδή. Ζει σε κοραλλιογενείς υφάλους σε βάθη από 2 έως 23 μέτρα. Τα μικρά απαντώνται μόνα ή σε μικρά κοπάδια, ενώ ως ενήλικα είναι μοναχικά. Στην περιοχή της Ιάβας παρατηρείται πως οι πληθυσμοί αυτού του είδους είναι πιο σκουρόχρωμοι.
 21. Aquazone Project Team

  Pomacentrus caeruleus.jpg

 22. Aquazone Project Team

  Pomacentrus auriventris.jpg

 23. Aquazone Project Team

  Neopomacentrus nemurus.jpg

 24. Aquazone Project Team

  Neoglyphidodon polyacanthus.jpg

 25. Aquazone Project Team

  Neoglyphidodon oxyodon.jpg

 26. Aquazone Project Team

  Neoglyphidodon nigroris.jpg

 27. giwrgosvald

  Ολικός καθαρισμός και αναγέννηση ενυδρείου

  Εν αναμονή να ζεσταθεί το νερό και να βάλουμε το αλάτι..
 1. Load more activity
×

Important Information

Πολιτική απορρήτου και Όροι χρήσης