Jump to content

Προσαρμογή Ηλεκτρομαγνητικής Βαλβίδας!


Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα, το όνομα μου είναι Δημήτρης και είμαι στην προσπάθεια του 1ου φυτεμένου.

Λιγα λόγια για το ενυδρείο πριν την ερώτησή μου. Το ενυδρείο είναι 54λιτρα φυτεμένο με 6-7cm υπόστρωμα και Τ5 24Watt. Τα φυτά που έχω για την ώρα είναι s.subulatta, hygrophila polysperma, hygrophilla polysperma "rosanerving" kai anubia nana, τα οποία πάνε πολύ καλά για την ώρα με καθημερινή χρήση Excel 1/2 δόσης, λίπανση 1/3 της δόσης διαιρεμένη σε μικρότερες δόσεις ανα 2 ημέρες.

 

Επειδή σκεφτόμουν να πάω σε ένα σύστημα CO2 μιας και λόγω δουλειάς απουσιάζω αρκετές φορές από το σπίτι, θα ήθελα την εμπειρία σας εάν γίνεται να μπει ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα σε ένα σύστημα όπως αυτό http://www.amazon.com/Fluval-Pressurized-88g-CO2-Kit-Ounces/dp/B004G44ZQQ και κατά πόσο είναι ασφαλές.

 

Υ.Γ. Επειδή το ενυδρείο είναι σε χώρο που δεν με παίρνει για μπουκάλα, είναι ο μόνος λόγος που σκέφτομαι ένα τέτοιο σύστημα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομιζω να μπαινει ηλεκτομαγνητικη εκει.

Επισης να σου πω,πως αυτα τα συστηματακια ειναι αχρηστα..δεν κανουν δουλεια και εχουν πολλα κατα,ασε που βγαινουν πιο ακριβα απο μπουκαλα μακροπροθεσμα.

Διαβασε και εδω.

Link to comment
Share on other sites

Άκου τον φίλο rastafarian, κι εγώ ξεκίνησα με το αντίστοιχο σύστημα της Tropica, αγόρασα και ηλεκτρομαγνητική και πλέον μετά από 3 μήνες περιμένω να μου έρθει η 2κιλη μπουκάλα και τα μανόμετρα :) Το μόνο που θα μείνει από το παλιό σύστημα είναι ο διαχυτήρας, η ηλεκτρομαγνητική φεύγει γιατί αποδείχθηκε ότι το σκαμπανέβασμα στο pH είναι μεγαλύτερο από όταν έχω το CO2 συνέχεια ανοικτό!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...