Jump to content

Τι φίλτρο να επιλέξω?


Recommended Posts

Καλησπέρα, βρισκόμαστε στην διαδικασία επιλογής φίλτρου για την χελωνιέρα μας. Πρόκειται για ενυδρείο 200 λίτρων με 2 μωρά yellow bellied slider. Έχουμε καταλήξει στο εξωτερικό φίλτρο αλλά θέλουμε να ρωτήσουμε την διαφορά μεταξύ κρεμαστού και canister. Τι είναι καλύτερο για τις χελώνες μας. Βλέπουμε οτι τα κρεμαστα είναι κατά πολύ πιο οικονομικά υπάρχει καποιος λόγος γι αυτό είναι τα  canister πιο καλά και γι αυτό ειναι και πιο ακριβά; Ευχαριστούμε πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά λοιπον τα κρεμαστα δεν χωρανε πολυ υλικο οσο τα εξωτερικα με κανιστρο και συνηθως χρεισιμοιποιουνται για μικροτερα ενυδρεια, επισης δεν ξερω εαν θα σας βολεψουν με το ενυδρειο σας αμα δεν ειναι γεματο νερο μπορει να μην λειτουργουν σε μια διακοπη ρευματος..

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες...παραγγειλαμε ηδη ενα Fluval 306 για ενυδρεία εως 300 λιτρα. Ελπιζω να είναι καταλληλο. Στο pet shop παντως μας ειπαν οτι είναι καλό και οτι ειναι σημαντικο να επιλεξουμε κατι επώνυμο για να βρισκουμε ανταλλακτικα οταν χρειαστει. Τι λετε γι αυτη την επιλογή?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...