Jump to content

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ-ΜΟΛΛΥ


Spyros Athens

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ SITE ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΜΠΥ,ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 80 LT ΜΕ 3 ΜΟΛΛΥ 2 ΘΥΛΗΚΑ 1 ΑΡΣΕΝΙΚΟ 5 GUPPIES ΑΡΣΕΝΙΚΑ 3 PLATY 2 (Θ) 1 (Α) ΚΑΙ 2 ΓΛΕΙΦΤΕΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΑ 2 PLATY ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ PLATY ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΤΑ ΔΥΟ PLATY ΗΤΑΝ ΞΕΦΟΥΣΚΟΤΑ ΑΡΑ ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ MOLLY ΤΟ ΕΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΥΠΟΘΕΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΕΝΑ MOLLY ΣΕ ΓΕΝΙΣΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΙ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ.ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ MOLLY MOY AN ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΖΩ ΕΤΣΙ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

post-3882-1176508570_thumb.jpgpost-3882-1176508594_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ψαξε καλυτερα το ενυδρειο γιατι και με εμενα εχει γινει κατι παρομοιο , εχω 1 ενυδρειο 96 λιτρα με τα ιδια πανω κατω ψαρια και μεσα σε αυτα ειναι και ενα γκαπυ εγκυο που μου γεννησε μεσα στο ενυδρειο 10 μωρα.Κανενα ψαρι δεν πηραζε τα μωρα.Εγω σε προτεινω να αφησεις το molly μεσα στο ενυδρειο και οταν σε γεννησει να παρεις τα μωρα molly απο το ενυδρειο και να τα βαλεις στη γεννηστρα ή σε καποιο αλλο ενυδρειο που εχεις.Εγω παντως εκανα αυτο το πραγμα και τωρα εχω 10 μωρα γκαπυ μεσα στη γεννηστρα!!!Οσο για τα platy μπορει να παραεφαγαν και να σου εδωσαν την εντηπωση πως ειναιν εγκυες.Μου εχει τυχει κι εμενα , να την πατησω ετσι.Αυτη ειναι η γνωμη μου.Καλη συνεχεια!!!

Έγινε επεξεργασία - Black Tetra
Link to comment
Share on other sites

BLACK TETRA ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ,ΕΨΑΞΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΑΡΑΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΛΛΥ ΜΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΜΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Link to comment
Share on other sites

Η διαρκεια εγκυμοσυνης των molly κραταει περιπου 20 μερες.Εσυ ποσιο καιρο το εχεις;Εμεινε εγκυο στο ενυδρειο σου ή απο οταν το πηρες ηταν ετσι;

Link to comment
Share on other sites

Η διαρκεια εγκυμοσυνης στα μολλυ ειναι απο 30-40 μερες και θα σου λεγα να μην την βαλεις στη γεννηστρα γιατι την στρεσαρεις και μπορει να μην σου γεννησει και να χεις προβλημα με το ψαρακι σου. Βαλε φυτα στο ενυδρειο σου οπως κερατοφυλλο και αστα να γεννανε εκει εκτος κι αν μπορεις να κανεις και ενα ενυδρειο - γεννηστρα που ειναι το καλυτερο.

Κρατα μας ενημερους με τα ψαρακια σου και καλη επιτυχεια σου ευχομαι

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

BLACK TETRA ΤΟ ΜΟΛΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠ΄ΤΟ PET SHOP TO ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ.

GIN Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΕΡΑΤΟΦΥΛΛΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΜΟΛΛΥ ΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ 19 ΥΠΕΡΟΧΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΟΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ.ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΕΓΙΝΑ ΠΑΠΠΟΥΣΣΣΣΣΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ. :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...