Jump to content

Νεροχελωνα σε πιθανή Χειμερια Ναρκη


Recommended Posts

Σας παρακαλω βοηθηστε με εχω ενα χελωνακι περιπου 5 μηνων (τοσους μηνες το εχω) και αυτη την εβδομαδα που αρχισαν οι βροχες, δεν κουνιεται πολυ, δεν εχει ενεργεια, γιατι; :( Με στενοχωρει, μπορειτε να με βοηθησετε; Επισης δεν:

  • Ειναι Δραστηρια
  • Τρελενεται για τα ψαρακια της
  • Με κοιταει στα ματια
  • Ειναι παιχνιδιαρα και ζουζουνακι

(Ολα αυτα δεν τα κανει!! :'( !!!) ειναι σημαντικο γιατι την προσεχω και την αγαπω σαν τα ιδια μου τα ματια. θα σας ημουν πολυ ευγνωμον αν μου απαντουσατε! :)

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς πρέπει να ανοίξεις ένα δικό σου θέμα. Αυτό είναι σχόλιο σε θέμα άλλου. Δεύτερον δες ολα τα καρφιτσωμενα θεματα. Έχεις θερμοστάτη, λάμπες UVA UVB, νησάκι για να στεγνώνει το καβουκι, φίλτρο, κλπ. Ανοιξε το δικό σου θέμα κι αν τα έχεις ολα τα απαραίτητα είμαι σίγουρη πως θα βρεις πολλή στήριξη εδώ από πολλούς που ξέρουν για τα χελωνακια

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα.

Χώρισα το θέμα σε νέο για να μήν μπλεχτεί με το άλλο.

Οπως σου είπε η peechy δές τα καρφιτσωμένα θέματα και περιέγραψε μας το ενυδρείο/τεράριουμ που την έχεις...έχεις φίλτρο;θερμοστάτη;λάμπες;κτλ...

Link to comment
Share on other sites

Τα ερπετά σαν ομόθερμα ζώα, έχουν θερμοκρασία σώματος όση και το περιβάλλον που ζούνε (σε αντίθεση με τα θηλαστικά που είναι ετεροθερμοι οργανισμοί,  άρα έχουν σταθερή θερμοκρασία σώματος,  ασχετος της περιβαλλοντικής. ). Άρα αν η θερμοκρασία του νερού σου άλλαξε ξαφνικά,  είναι αναμενόμενο να μην είναι πολύ ενεργητική. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...