Jump to content

Recommended Posts

nikos193    0

Τι είναι και τι κάνει ένα eco aqualizer;

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andreas301    3
bill28    0

Η μια σελιδα η δυο πισω σε χθεσινη δημοσιευση εχει γραψει αναλυτικα ο νικος καρβουνης για το τι ειναι και τι κανει.Εγω προσωπικα που το εχω τρελαθηκα με τα αποτελεσματα.Αλλο ενυδρειο αλλα ψαρια!επισημος αντιπροσωπος πρεπει να ειναι το water in.Ριξε μια ματια αξιζει!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
nikos193    0

Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται ΕΞΕΡΕΤΙΚΟ!!! Κάθε πότε όμως θα γίνονται οι αλλαγές νερού? Μήπως μειώνονται στο μηδέν? Κάποιο site με τιμές υπάρχει?

Share this post


Link to post
Share on other sites
bill28    0

Σε ολα τα ενυδρεια δινει 5% το μηνα αλλαγη,εκτος απο τους δισκους που δινει 10%

Βεβαια εγω κανω αλλαγη καθε εβδομαδα 20 λιτρα και ειναι ακομα καλυτερα πιστευω.

Πρωτα εκανα 80 λιτρα την εβδομαδα (η μερα με τη νυχτα)

Ρωτησα και μου ειπαν οτι σε λιγες μερες ερχονται και οι μικρες 3 σειρες με τον κυκλοφορητη

Εγω προσωπικα θα βαλω σε ολα μου τα ενυδρεια.

Στο ενυδρειο με τους δισκους κανει τελεια δουλεια,φανταστειτε το σε αφρικανες που δεν εχουν ουτε χρωματισμενο νερο.ΚΡΥΣΤΑΛΟ!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
nikos193    0

Κάποιο site με τιμές υπάρχει? Εγώ στη Θεσσαλονίκη που θα βρω?

Share this post


Link to post
Share on other sites
ganas    0

Αγαπητοί φίλοι του Aquazone,

Επανέρχομαι στο θέμα του Eco Aqualizer για το οποίο είχα εκφράσει και σε άλλα post την αρνητική μου θέση. Μάλιστα, ζήτησα από τους χρήστες του προϊόντος να αναφέρουν μετρήσεις φυσικών ή/και χημικών μεγεθών - από τα ενυδρεία τους – που μεταβλήθηκαν μετά την συστηματική χρήση του δίχως να έχω λάβει κάποια απάντηση ακόμη.

Θα ήθελα, επίσης, αυτό το post μου να μην εκληφθεί ως προσπάθεια δυσφήμησης ή αντιπαράθεσης με τους φίλους του καταστήματος που εισάγει το προϊόν. Αντίθετα, έχω τιμήσει και τιμώ με την παρουσία μου – όσο μου επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου ασχολίες - το εν λόγω κατάστημα το οποίο βρίσκω ιδιαίτερα επαγγελματικό και οργανωμένο (Οι ίδιοι είναι σε θέση να γνωρίζουν τις «καταθέσεις» μου στο κατάστημά τους!).

Εξ’ άλλου, ως εμπορικό κατάστημα, είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους να πωλούν όλα, τα σχετικά με τα ενυδρεία, προϊόντα ανεξάρτητα του βαθμού αποτελεσματικότητάς των.

Σε τελική ανάλυση ο μόνος υπεύθυνος για την κάθε του αγορά είναι ο καταναλωτής.

Η αναφορά μου (αρνητική) στο Eco Aqualizer στηρίζεται καθαρά σε επιστημονική προσέγγιση και ειδικότερα επί της αρχής λειτουργίας του προϊόντος. Στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή (http://www.ecoaqualizer.com/seehow.htm) αναφέρεται ως αρχή λειτουργίας του:

"ECO-Aqualizer restores this reactivity using specific polarity and far infrared radiation. These combined forces in a vacuum sealed reaction chamber, allow ionization of passing water molecules which reduces Hydrogen Bonding."

Δηλαδή, ότι το προϊόν βασίζεται στην αποκατάσταση (?) της «ικανότητα αντίδρασης» (?) του νερού μέσω της χρήσης πολικότητας (μάλλον εννοεί μαγνητική επίδραση) και « μακράν υπέρυθρης» ακτινοβολίας. Ο συνδυασμός αυτών των δυνάμεων εν κενώ (!) επιτρέπουν τον ιονισμό των μορίων (!!) του νερού που περνά μειώνοντας τους δεσμούς του Υδρογόνου (!!!)

Επίσης, στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή (http://www.ecoaqualizer.com/faqs.htm) αναφέρεται η ακόλουθη επεξήγηση:

“What is far infrared technology? Does it need electricity to operate? Far Infrared is a combination of bio-ceramic elements originally developed by NASA. It radiates electromagnetic photons. ECO-AqualizerTM does not need electricity to operate.”

Δηλαδή: Τι είναι η υπέρυθρη τεχνολογία? Χρειάζεται ηλεκτρισμό για να λειτουργήσει? Η μακράν υπέρυθρη ακτινοβολία είναι ένας συνδυασμός βιο-κεραμικών υλικών που αρχικά ανάπτυξε η NASA. Ακτινοβολεί ηλεκτρομαγνητικά φωτόνια (!!!). Το ECO-Aqualizer δεν χρειάζεται ηλεκτρισμό για να λειτουργήσει.

Τα ερωτηματικά και θαυμαστικά είναι δικά μου και εξηγούμαι:

1. Το ECO-Aqualizer αποτελείται από ένα πλαστικό σωληνάκι με κολλημένα επάνω του με μονωτική ταινία μερικά μαγνητάκια. Η κατασκευή αυτή περικλείεται σε ένα μεγαλύτερο πλαστικό σωλήνα ο οποίος φέρει τα διακριτικά του προϊόντος.

2. Ως Ιονισμός ορίζεται η φυσική διαδικασία μετατροπής ενός ατόμου ή μορίου σε ιόν μεταβάλλοντας την διαφορά αριθμού των πρωτονίων και ηλεκτρονίων. Για να επιτευχθεί ιονισμός πρέπει το άτομο να χάσει ή να κερδίσει ένα ηλεκτρόνιο. Για να γίνει αυτό – με την σημερινή γνωστή τεχνολογία - απαιτείται η ύπαρξη μια πηγής ενέργειας (βλ. εφαρμογή σε φασματοσκόπιο μάζας). Όπως παραδέχονται οι ίδιοι οι κατασκευαστές του το ECO-Aqualizer δεν χρειάζεται ηλεκτρισμό για να λειτουργήσει! Αφού το προϊόν αυτό δεν χρησιμοποιεί καμία πηγή ενέργειας πως επιτυγχάνει ιονισμό?

3. Αν υποθέσουμε ότι τα μαγνητικά πεδία που προκαλούν τα μαγνητάκια του είναι πολύ ισχυρά (όμως τότε θα χρειαζόμασταν ηλεκτρομαγνήτη, αλλά όπως είπαμε ήδη το προϊόν αυτό δεν χρησιμοποιεί καμία πηγή ενέργειας) το μόνο που θα επιτυγχάναμε θα ήταν η μετατόπιση/μετακίνηση πιθανών ιόντων του νερού , π.χ. Η+, φαινόμενο όμως που θα εξελισσόταν τοπικά και περιστασιακά (περί του ηλεκτρομαγνήτη) κάτι που ούτως ή άλλως δεν θα είχε καμία επίπτωση στο ενυδρείο συνολικότερα.

4. Σχετικά με την «μακράν υπέρυθρη» ακτινοβολία που ισχυρίζεται ο κατασκευαστής πως εκπέμπει το προϊόν του:

Ως Υπέρυθρη ορίζεται η ακτινοβολία που βρίσκεται ανάμεσα στο ορατό μέρος του φάσματος και στην μικροκυματική ακτινοβολία.

Υπέρυθρη ακτινοβολία εκπέμπεται από ΟΛΑ τα αντικείμενα που βρίσκονται σε θερμοκρασία άνω του απολύτου μηδενός (απόλυτο μηδέν = -273C ή 0Κ Κέλβιν).

Η Υπέρυθρη ακτινοβολία διαιρείται σε τρεις κατηγορίες:

Α. το «κοντινό υπέρυθρο», που είναι το μέρος του φάσματος που είναι κοντύτερα στο ορατό, δηλαδή εύρος μήκους κύματος 0.7-5 μικρόμετρα και ακτινοβολείται από αντικείμενα σώματα που βρίσκονται σε εύρος θερμοκρασίας 740 έως 5.200 Κ = 467έως 4.927 βαθμοί C

Β. το «μέσο υπέρυθρο», που είναι η περιοχή με εύρος μήκους κύματος 5-40 μικρόμετρα και ακτινοβολείται από αντικείμενα σώματα που βρίσκονται σε εύρος θερμοκρασίας 93 έως 740 Κ = -180 έως 467 βαθμοί C

Γ. το «μακράν υπέρυθρο», που είναι εκείνο που είναι κοντύτερα στα μικροκύματα, δηλαδή εύρος μήκους κύματος 40-350 μικρόμετρα και ακτινοβολείται από αντικείμενα σώματα που βρίσκονται σε εύρος θερμοκρασίας 10 έως 93 Κ = -263 έως -180 βαθμοί C

Ως εκ τούτου (βλ. Σημείο Γ) συνεπάγεται πως το εν λόγω προϊόν δεν εκπέμπει καμία «μακράν υπέρυθρη» ακτινοβολία διότι για να επιτευχθεί αυτό θα ήταν κατεψυγμένο μαζί με το νερό του ενυδρείου και με τα ψάρια μας!!!

Φίλοι μου, από τα ανωτέρω σημεία αποδεικνύεται (με βάση τις αρχές της επιστήμης όπως την γνωρίζουμε μέχρι σήμερα) πως η αρχή λειτουργίας που ισχυρίζεται ο κατασκευαστής του εν λόγω μηχανήματος είναι μη-ορθή = λανθασμένη. (Στην απλή ελληνική: μπαρούφα, αέρας κοπανιστός, μούφα, κλπ.)

Αν ο κατασκευαστής γνωρίζει και βασίζεται σε κάποια άλλη εναλλακτική (ή μετα-φυσική) τεχνολογία αυτό είναι δικό του θέμα και αναμένουμε τις πρωτότυπες επιστημονικές δημοσιεύσεις του. Η λειτουργία των βιο-μαγνητικών βραχιολιών, εξ'αλλου, στηρίζεται σε αντίστοιχες αναπόδεικτες, αυθαίρετες και επιστημονικά ανυπόστατες αρχές.

Μέχρι, τότε επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας να διαβάσετε αυτό το μακροσκελές post.

ganas

Υ.Γ.

1. Ο λόγος που γράφω αυτό το post είναι καθαρά ενημερωτικός.

2. Για όσους αναρωτηθούν για τις σπουδές μου είμαι μηχανολόγος μηχανικός με διδακτορικό στην τεχνολογία υλικών και συμπτωματικά στα κεραμικά υλικά (και της NASA) που αναφέρεται ο κατασκευαστής αυτού του προϊόντος (γκαντεμιά του).

3. Και όπως πάντα γράφω ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ.

Share this post


Link to post
Share on other sites
bill28    0

Αν παμε με αυτα τα λεγομενα και αυτα τα test που εχουν γινει στο eco aqualizer τοτε το ενυδρειο (με δισκους)δεν χρειαζεται τασα φαρμακα και τοσες αλλαγες νερου,εφοσον απο τοτε που το εχω βαλει 1 μηνα+ εκτος απο αντιχλωριο και βακτηρια δεν βαζω τιποτα αλλο.Τα ψαρια μου θα επρεπε να ειναι νεκρα, το ενυδρειο βουρκος κτλ.Αντιθετος το νερο μου ειναι κρυσταλλο τα ψαρια ζωηρα ετσι οπως δεν τα εχω ξαναδει ποτε οσο για τις παραμετρους ετσι οπως τις ειχα φτιαξει με φαρμακα κτλ και πανω απο ολα πολυ κοπο,τωρα τα διατυρω στα ιδια επιπεδα χωρις.Πως εξηγητε αυτο?Και σε σχεση με το water in ειμαι απλος πελατης και τιποτα παραπανω.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nikos193    0

Ok. Κάποιο site με τιμές υπάρχει? Εγώ στη Θεσσαλονίκη που θα βρω?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Discos    290

Γιώργο Αναστασόπουλε - Ganas η ολη σου αναφορα και αναλυση ηταν πραγματι απιστευτη και παρα πολυ αξιολογη. Αναλυτικη κτλ. Σε ευχαριστουμε για τον κοπο-χρονο σου. ;):)

Share this post


Link to post
Share on other sites
neon    0

Μέχρι, τότε επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας να διαβάσετε αυτό το μακροσκελές post.

ganas

Υ.Γ.

1. Ο λόγος που γράφω αυτό το post είναι καθαρά ενημερωτικός.

2. Για όσους αναρωτηθούν για τις σπουδές μου είμαι μηχανολόγος μηχανικός με διδακτορικό στην τεχνολογία υλικών και συμπτωματικά στα κεραμικά υλικά (και της NASA) που αναφέρεται ο κατασκευαστής αυτού του προϊόντος (γκαντεμιά του).

3. Και όπως πάντα γράφω ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ.

Φίλε Γιώργο ευχαριστούμε για την ανάλυσή σου.

Όλοι οι μη χρήστες έχουμε τις ίδιες αμφιβολίες. Το αν η χρήση του έχει ορατά αποτελέσματα ή όχι δυστυχώς επεφύεται στην κρίση αυτού που το αγόρασε και το χρησιμοποιεί. Εσύ έχοντας το επιστημονικό υπόβαθρο μπορείς να κατανοήσεις αν μπορεί να κάνει (θεωρητικά τουλάχιστον) αυτά που υπόσχεται. Πρακτικά για εμάς τους απλούς χομπίστες είναι σαν να λέει κάποιος ότι το τάδε βιολογικό υλικό χωράει περισσότερα βακτηρίδια από το άλλο και γι αυτό να το προτιμήσουμε, δηλαδή για μια τιμή αδύνατη να μετρηθεί από εμάς τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά τουλάχιστον για τα δικά μας δεδομένα. Αυτό που χρειαζόμαστε δεν είναι άπειρα debates για την αποτελεσματικότητα κάθε νέου προιόντος που προορίζεται για ενυδρειακή χρήση (βλ.uv φωτιστικά, ζουμιά κ.α.) αλλά ορατά αποτελέσματα. Αποσπασματικά κάθε τόσο βγαίνει κάποιος - τις περισσότερες φορές χωρίς φωτογραφία - και μας λέει αφότου έβαλα το "εργαλείο" το ενυδρείο μου σώθηκε, δεν κάνω αλλαγές, τα ψάρια πετάνε, γεννάνε, κλαδεύω με το χλοοκοπτικό και μοιράζω ή τα πουλάω, δεν έχω άλγη και άλλα τέτοια ωραία. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε δει καταγραφή μετρήσεων ή φωτογραφίες πριν και μετά. Το ξαναλέω, σαν χομπίστες θέλουμε να βλέπουμε αποτελέσματα και προς το παρόν δεν έχουμε δει κάτι ολοκληρωμένο.

Υ.Γ. Δεν μου είπες νεότερα για τα φυτά, πιάσανε;

Share this post


Link to post
Share on other sites
ganas    0

Γιώργο Αναστασόπουλε - Ganas η ολη σου αναφορα και αναλυση ηταν πραγματι απιστευτη και παρα πολυ αξιολογη. Αναλυτικη κτλ. Σε ευχαριστουμε για τον κοπο-χρονο σου. ;):)

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

ganas

Share this post


Link to post
Share on other sites
ganas    0

Φίλε Γιώργο ευχαριστούμε για την ανάλυσή σου.

Όλοι οι μη χρήστες έχουμε τις ίδιες αμφιβολίες....... Αποσπασματικά κάθε τόσο βγαίνει κάποιος - τις περισσότερες φορές χωρίς φωτογραφία - και μας λέει αφότου έβαλα το "εργαλείο" το ενυδρείο μου σώθηκε, δεν κάνω αλλαγές, τα ψάρια πετάνε, γεννάνε, κλαδεύω με το χλοοκοπτικό και μοιράζω ή τα πουλάω, δεν έχω άλγη και άλλα τέτοια ωραία. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε δει καταγραφή μετρήσεων ή φωτογραφίες πριν και μετά. Το ξαναλέω, σαν χομπίστες θέλουμε να βλέπουμε αποτελέσματα και προς το παρόν δεν έχουμε δει κάτι ολοκληρωμένο.

Υ.Γ. Δεν μου είπες νεότερα για τα φυτά, πιάσανε;

Ελπίζω η ανάλυση να βοηθήσει...χρησιμοποιήσα όσο πιό απλή γλώσσα μπορούσα.

Ευχαριστώ,

ganas

ΥΓ. Τα φυτά ζουν και βασιλεύουν πλην του Didiplis diandra που τη βγάζει δεν τη βγάζει!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok. Κάποιο site με τιμές υπάρχει? Εγώ στη Θεσσαλονίκη που θα βρω?

φιλε μου,δες εδω,βρες ποιο ακριβως μοντελο ειναι για το ενυδρειο σου,και ρωτα τιμη στο καταστημα με ενα τηλ..νομιζω κανουν και αποστολες στην επαρχεια,οποτε θα στο στειλουν..

φιλικα,Γιαννης

Share this post


Link to post
Share on other sites
iogi    0

Αγαπητοί φίλοι του Aquazone,

Επανέρχομαι στο θέμα του Eco Aqualizer για το οποίο είχα εκφράσει και σε άλλα post την αρνητική μου θέση. Μάλιστα, ζήτησα από τους χρήστες του προϊόντος να αναφέρουν μετρήσεις φυσικών ή/και χημικών μεγεθών - από τα ενυδρεία τους – που μεταβλήθηκαν μετά την συστηματική χρήση του δίχως να έχω λάβει κάποια απάντηση ακόμη.

Θα ήθελα, επίσης, αυτό το post μου να μην εκληφθεί ως προσπάθεια δυσφήμησης ή αντιπαράθεσης με τους φίλους του καταστήματος που εισάγει το προϊόν. Αντίθετα, έχω τιμήσει και τιμώ με την παρουσία μου – όσο μου επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου ασχολίες - το εν λόγω κατάστημα το οποίο βρίσκω ιδιαίτερα επαγγελματικό και οργανωμένο (Οι ίδιοι είναι σε θέση να γνωρίζουν τις «καταθέσεις» μου στο κατάστημά τους!).

Εξ’ άλλου, ως εμπορικό κατάστημα, είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους να πωλούν όλα, τα σχετικά με τα ενυδρεία, προϊόντα ανεξάρτητα του βαθμού αποτελεσματικότητάς των.

Σε τελική ανάλυση ο μόνος υπεύθυνος για την κάθε του αγορά είναι ο καταναλωτής.

Η αναφορά μου (αρνητική) στο Eco Aqualizer στηρίζεται καθαρά σε επιστημονική προσέγγιση και ειδικότερα επί της αρχής λειτουργίας του προϊόντος. Στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή (http://www.ecoaqualizer.com/seehow.htm) αναφέρεται ως αρχή λειτουργίας του:

"ECO-Aqualizer restores this reactivity using specific polarity and far infrared radiation. These combined forces in a vacuum sealed reaction chamber, allow ionization of passing water molecules which reduces Hydrogen Bonding."

Δηλαδή, ότι το προϊόν βασίζεται στην αποκατάσταση (?) της «ικανότητα αντίδρασης» (?) του νερού μέσω της χρήσης πολικότητας (μάλλον εννοεί μαγνητική επίδραση) και « μακράν υπέρυθρης» ακτινοβολίας. Ο συνδυασμός αυτών των δυνάμεων εν κενώ (!) επιτρέπουν τον ιονισμό των μορίων (!!) του νερού που περνά μειώνοντας τους δεσμούς του Υδρογόνου (!!!)

Επίσης, στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή (http://www.ecoaqualizer.com/faqs.htm) αναφέρεται η ακόλουθη επεξήγηση:

“What is far infrared technology? Does it need electricity to operate? Far Infrared is a combination of bio-ceramic elements originally developed by NASA. It radiates electromagnetic photons. ECO-AqualizerTM does not need electricity to operate.”

Δηλαδή: Τι είναι η υπέρυθρη τεχνολογία? Χρειάζεται ηλεκτρισμό για να λειτουργήσει? Η μακράν υπέρυθρη ακτινοβολία είναι ένας συνδυασμός βιο-κεραμικών υλικών που αρχικά ανάπτυξε η NASA. Ακτινοβολεί ηλεκτρομαγνητικά φωτόνια (!!!). Το ECO-Aqualizer δεν χρειάζεται ηλεκτρισμό για να λειτουργήσει.

Τα ερωτηματικά και θαυμαστικά είναι δικά μου και εξηγούμαι:

1. Το ECO-Aqualizer αποτελείται από ένα πλαστικό σωληνάκι με κολλημένα επάνω του με μονωτική ταινία μερικά μαγνητάκια. Η κατασκευή αυτή περικλείεται σε ένα μεγαλύτερο πλαστικό σωλήνα ο οποίος φέρει τα διακριτικά του προϊόντος.

2. Ως Ιονισμός ορίζεται η φυσική διαδικασία μετατροπής ενός ατόμου ή μορίου σε ιόν μεταβάλλοντας την διαφορά αριθμού των πρωτονίων και ηλεκτρονίων. Για να επιτευχθεί ιονισμός πρέπει το άτομο να χάσει ή να κερδίσει ένα ηλεκτρόνιο. Για να γίνει αυτό – με την σημερινή γνωστή τεχνολογία - απαιτείται η ύπαρξη μια πηγής ενέργειας (βλ. εφαρμογή σε φασματοσκόπιο μάζας). Όπως παραδέχονται οι ίδιοι οι κατασκευαστές του το ECO-Aqualizer δεν χρειάζεται ηλεκτρισμό για να λειτουργήσει! Αφού το προϊόν αυτό δεν χρησιμοποιεί καμία πηγή ενέργειας πως επιτυγχάνει ιονισμό?

3. Αν υποθέσουμε ότι τα μαγνητικά πεδία που προκαλούν τα μαγνητάκια του είναι πολύ ισχυρά (όμως τότε θα χρειαζόμασταν ηλεκτρομαγνήτη, αλλά όπως είπαμε ήδη το προϊόν αυτό δεν χρησιμοποιεί καμία πηγή ενέργειας) το μόνο που θα επιτυγχάναμε θα ήταν η μετατόπιση/μετακίνηση πιθανών ιόντων του νερού , π.χ. Η+, φαινόμενο όμως που θα εξελισσόταν τοπικά και περιστασιακά (περί του ηλεκτρομαγνήτη) κάτι που ούτως ή άλλως δεν θα είχε καμία επίπτωση στο ενυδρείο συνολικότερα.

4. Σχετικά με την «μακράν υπέρυθρη» ακτινοβολία που ισχυρίζεται ο κατασκευαστής πως εκπέμπει το προϊόν του:

Ως Υπέρυθρη ορίζεται η ακτινοβολία που βρίσκεται ανάμεσα στο ορατό μέρος του φάσματος και στην μικροκυματική ακτινοβολία.

Υπέρυθρη ακτινοβολία εκπέμπεται από ΟΛΑ τα αντικείμενα που βρίσκονται σε θερμοκρασία άνω του απολύτου μηδενός (απόλυτο μηδέν = -273C ή 0Κ Κέλβιν).

Η Υπέρυθρη ακτινοβολία διαιρείται σε τρεις κατηγορίες:

Α. το «κοντινό υπέρυθρο», που είναι το μέρος του φάσματος που είναι κοντύτερα στο ορατό, δηλαδή εύρος μήκους κύματος 0.7-5 μικρόμετρα και ακτινοβολείται από αντικείμενα σώματα που βρίσκονται σε εύρος θερμοκρασίας 740 έως 5.200 Κ = 467έως 4.927 βαθμοί C

Β. το «μέσο υπέρυθρο», που είναι η περιοχή με εύρος μήκους κύματος 5-40 μικρόμετρα και ακτινοβολείται από αντικείμενα σώματα που βρίσκονται σε εύρος θερμοκρασίας 93 έως 740 Κ = -180 έως 467 βαθμοί C

Γ. το «μακράν υπέρυθρο», που είναι εκείνο που είναι κοντύτερα στα μικροκύματα, δηλαδή εύρος μήκους κύματος 40-350 μικρόμετρα και ακτινοβολείται από αντικείμενα σώματα που βρίσκονται σε εύρος θερμοκρασίας 10 έως 93 Κ = -263 έως -180 βαθμοί C

Ως εκ τούτου (βλ. Σημείο Γ) συνεπάγεται πως το εν λόγω προϊόν δεν εκπέμπει καμία «μακράν υπέρυθρη» ακτινοβολία διότι για να επιτευχθεί αυτό θα ήταν κατεψυγμένο μαζί με το νερό του ενυδρείου και με τα ψάρια μας!!!

Φίλοι μου, από τα ανωτέρω σημεία αποδεικνύεται (με βάση τις αρχές της επιστήμης όπως την γνωρίζουμε μέχρι σήμερα) πως η αρχή λειτουργίας που ισχυρίζεται ο κατασκευαστής του εν λόγω μηχανήματος είναι μη-ορθή = λανθασμένη. (Στην απλή ελληνική: μπαρούφα, αέρας κοπανιστός, μούφα, κλπ.)

Αν ο κατασκευαστής γνωρίζει και βασίζεται σε κάποια άλλη εναλλακτική (ή μετα-φυσική) τεχνολογία αυτό είναι δικό του θέμα και αναμένουμε τις πρωτότυπες επιστημονικές δημοσιεύσεις του. Η λειτουργία των βιο-μαγνητικών βραχιολιών, εξ'αλλου, στηρίζεται σε αντίστοιχες αναπόδεικτες, αυθαίρετες και επιστημονικά ανυπόστατες αρχές.

Μέχρι, τότε επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω.

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας να διαβάσετε αυτό το μακροσκελές post.

ganas

Υ.Γ.

1. Ο λόγος που γράφω αυτό το post είναι καθαρά ενημερωτικός.

2. Για όσους αναρωτηθούν για τις σπουδές μου είμαι μηχανολόγος μηχανικός με διδακτορικό στην τεχνολογία υλικών και συμπτωματικά στα κεραμικά υλικά (και της NASA) που αναφέρεται ο κατασκευαστής αυτού του προϊόντος (γκαντεμιά του).

3. Και όπως πάντα γράφω ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ.

:);):angry2::wootwoot::D:hysterical:

Share this post


Link to post
Share on other sites
nkarvounis    2

Ok. Κάποιο site με τιμές υπάρχει? Εγώ στη Θεσσαλονίκη που θα βρω?

Όλη την γκάμα των Eco Aqualizer θα την βρείτε στο κατάστημα ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ, που είναι και ο διανομέας μας για τον Νομό Θεσσαλονίκης

Τιμές μπορείτε να δείτε ΕΔΩ!

Share this post


Link to post
Share on other sites
nikos193    0

Ευχαριστώ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φυτεμένο ενυδρείο?

Share this post


Link to post
Share on other sites
nkarvounis    2

Ασφαλώς :)

Ως κατάστημα το έχουμε και στα δύο φυτεμένα μας, εδώ και 3 μήνες. Καθώς και πολλοί πελάτες στα δικά τους ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
stratos    0

Ok. Κάποιο site με τιμές υπάρχει? Εγώ στη Θεσσαλονίκη που θα βρω?

Νικο ενα Π.Μ. που εστειλα στον κ.Καρβουνη σχετικα με τισ τιμες δεν απαντηθηκε.

Soryy αλλα τωρα ειδα τις τιμες Το Eco Aqualizer το θεωρω απαραιτιτο αξεσουαρ για ενυδρεια με Δισκους και οχι μονο.

Share this post


Link to post
Share on other sites
JDP    53

Γιώργο νομίζω με την ανάλυσή σου ήσουν σαφέστατος προς όλους και σε ευχαριστούμε πολύ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×