3 δημοσιεύσεις σε αυτό το θέμα

Ποσοι γνωριζουμε την χονδροϊτινη;;

Ειναι ενας ειδος "ζαχαρης" που υπαρχει στον οργανισμο των ψαριων και "απελευθερωνεται" κατα τον τραυματισμο του ψαριου..

Η συγκεκριμενη ερευνα λυνει ενα μυστηριο 70 περιπου χρονων για το πως τα ψαρια "βαρανε συναγερμο" οταν καποιο ειναι τραυματισμενο...

Ενα απο τα αρκετα επιστημονικα αθρα που κυκλοφορουν στο διαδυκτιο...

https://www.sciencedaily.com/releases/2012/02/120223133004.htm

12 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

πολυ καλο αθρακι... 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το είχα διαβάσει και εγώ παλιότερα. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα! 

 

https://www.aquazone.gr/forums/forums/topic/73902-η-γλυκιά-γεύση-του-φόβου/#comment-648398

6 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!


Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.


Είσοδος

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.