Jump to content

Force

Recommended Posts

Λοιπόν, αυτό το ψάρι το έχουμε δει μόνο σε Video στο YouTube και έχει έρθει και η ώρα να το δούμε και στα δικά μας ενυδρεία, μετά από αρκετή αναζήτηση βρήκαμε την πιο όμορφη και ήρθε στην χώρα μας, αυτά τα ψάρια γεννιούνται όλα θηλυκά και στην πορεία της ζωής τους αλλάζουν φίλο μερικά και γίνονται αρσενικά και αλλάζει και η συμπεριφορά τους από όσο έχω διαβάσει.

Είναι η πρώτη φορά που έρχεται αυτό το ψάρι στην χώρα μας από όσο ξέρω και είναι επίσης και η πρώτη φορά που γίνεται η προσπάθεια να περάσει στο γλυκό νερό και να ζήσει εκεί, η μετάβαση αυτή έχει μεγάλο ρίσκο για το εάν το ψάρι θα μπορέσει η όχι να αλλάξει κατάσταση νερού.

Εδώ θέλω να πω ότι το ρίσκο το αναλαμβάνω όλο εγώ, πρέπει όμως να ευχαριστήσω και τον Σταύρο (Abyssos) που θα κάνει το εγχείρημα αυτό και το καλύτερο δυνατό για να γίνει η μετάβαση.

Ένα μικρό Video από το μικρό και θα σας ενημερώνω για την πορεία του, το ψάρι αναμένεται να μπει μέσα στο ενυδρείο τον Ιούλιο, πρέπει πρώτα να πάρει όγκο και αναλόγως το μέγεθός του, ίσως χρειαστεί να μπει και διαχωριστικό στο ενυδρείο εάν δεν έχει μεγαλώσει αρκετά.

 

 

Έγινε επεξεργασία - Force
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Με αυτά που διαβάζω γι αυτό το ψάρι στο net, είμαι σίγουρος ότι ήδη έχεις ρίξει τα θεμέλεια για την νέα σου πισίνα :bow:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Σήμερα μπήκε στο ενυδρείο, έχω φτιάξει πλεξικλας σαν κύβο για προστασία μιας και είναι μικρός για να αντιμετωπίσει τα θηρία, θα σηκώσω αύριο το βράδυ φωτογραφίες

Έγινε επεξεργασία - Force
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...