Jump to content

Αναζήτηση Νανοκιχλιδων Αφρικής


dimpol

Recommended Posts

Καλησπερα, Πρωτη φορα γραφω σε αυτη την υπεροχη σελιδα που εχετε δημιουργήσει σχετικα με τον κοσμο των ενυδρειων και των ψαριων.Ειμαι αρκετο καιρο χομπίστας και λατρης των ενυδρειων και των ψαριών. εχω στην κατοχη μου ενα diy 300 λιτρων ενυδρειο με κιχλιδες malawi(demassoni + labido) και προσφατα εστυσα ενα μικρο 60 λιτρων στο δωματιο του υιου μου για να προσπαθησω να τον βαλω και αυτον στον υπεροχο αυτο υποβρυχιο κόσμο. Το προβλημα ειναι το εξής, λόγω των περιορισμένων λιτρων το προορίζω για νανοκιχλιδες αφρικής (χαρεμι 1Μ+4F) και συγκεκριμένα για Neolamprologus brevis ή ocellatus ή multies τις οποίες ομως δεν μπορω να βρω σε κανενα απο τα καταστηματα  ψαριων. Παρακαλω όποιος απο τους χομπιστες εχει τα παραπανω είδη μηπως μπορει να βοηθησει την κατασταση να αγοράσω σε μια λογική τιμή για να μπορεσει και ο μικρος να δει ζωη στο ενυδρειο του, Ευχαριστω εκ των προτερων. Οπως ειπα και πανω είναι η πρωτη φορα που γραφω και ζηταω συγγνωμη αν δεν εχω γραψει στο σωστο πεδιο το παραπωνω θέμα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα και καλως ηρθες!

 

Μετεφερα το θεμα σου στην σωστη κατηγορια.

 

Τα ψαρια που ψαχνεις,αν και ειναι υπεροχα,δυσκολα θα τα βρεις σε καποιο χομπιστα και ακομα πιο δυσκολα σε καποια καταστημα αυτες τις εποχες.Οι λογοι πολλοι αλλα ουσιαστικα το οικονομικο.Ακριβα ψαρια που δεν πωλουνται ευκολα και δυσκολα στην μαζικη αναπαραγωγη λογο ιδιαιτεροτητας της διακοσμησης και τον αργο ρυθμο αναπτυξης.

Ωστοσο ειναι εκπληκτικα με απιστευτο ταπεραμεντο που αξιζουν το ενδιαφερον ενος αρχαριου αλλα και ενος πιο εμπειρου χομπιστα.

 

Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις μια αγγελια και να κανεις λιγο υπομονη μεχρι να βρεθουν και ετσι θα εχεις χρονο να ετοιμασεις σωστα και να στρωσεις το ενυδρειου σου.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα έχω 8 Neolamprologus Similis αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου μήνυμα.

Ευχαριστώ

Γαβριήλ

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 34 λεπτά, το μέλος tropheus3 έγραψε:

Καλησπέρα έχω 8 Neolamprologus Similis αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου μήνυμα.

Ευχαριστώ

Γαβριήλ

Αυτα ειναι τα ωρεα του χομπι οταν εχεις αναγκη να εχεις βοηθεια και μετα να δινεις βοηθεια σε αλλους!!!!!! :bigemo_harabe_net-117:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...