Jump to content

2 Δίσκοι σε ένα σακουλάκι για μεταφορά


Recommended Posts

Καλησπέρα στη παρέα. Αν και παρακολουθώ συζητήσεις σπάνια συμμετέχω. Αλλά θέλω να ρωτήσω σχετικά με ένα σκηνικό από ένα Pet Shop. Ο πωλητής έβαλε 2 μικρούς δίσκους που πήρα σήμερα για το 180 λίτρων ενυδρείων που έχω στο ίδιο σακουλάκι. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό καθώς ειδικά σε τέτοια ψάρια όσο θυμάμαι τα βάζουν ξεχωριστά. Η μεταφορά δεν ήταν μεγάλη μετά από λίγα λεπτά μπήκαν στο νέο τους σπίτι. Αλλά μου έκανε εντύπωση αυτό, τα ψαράκια ίσα ίσα που χωρούσαν. Δεν του είπα κάτι, αλλά θέλω άποψη τι ισχύει και τι όχι σε αυτές τις περιπτώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Ενα ψαρι σε καθε σακουλα..

Ειναι νομος ειδικα στις κιχλιδες..

Μου εχει τυχει σε μεταφορα που καναμε αυτη την χαζομαρα τα ραχαια του ενος ψαριου να ειναι καρφωμενα στο αλλο ψαρι και να ειναι και τα δυο ψωφια..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα κι από εμένα,

πάντα σε ξεχωριστά και να επιμένεις γιατί οι λόγοι προαναφέρθηκαν από τα παιδιά πιο πάνω συν του οτι αν δυο ψάρια και μάλιστα μεσαίου μεγέθους μπούν στο ίδιο σακουλάκι και η διαδρομή δεν είναι 5 λεπτά και είναι 1-2 ώρες και τα ψάρια κάνουν την ανάγκη τους η αμμωνία είναι ικανή να τα κάνει να καούν οπότε μόνο κακό κάνει το δύο ψάρια σε ένα σακουλάκι!! Σώστή ήταν η άποψη σου λοιπόν για το κάθε ψάρι σε διαφορετική σακούλα!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...