Jump to content

SOS Αμαζονιος


Recommended Posts

https://secure.avaaz.org/campaign/el/all_for_amazon_loc/?cJYLxhb

 

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,Συναγερμός! Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας προσπαθεί να ξεπουλήσει τεράστιες προστατευόμενες εκτάσεις του Αμαζονίου σε διεφθαρμένους επιχειρηματίες με αντάλλαγμα πολιτικά ρουσφέτια -- το τελευταίο κομμάτι που έβγαλε στο σφυρί είχε την έκταση της Ελλάδας! Υπάρχει όμως τρόπος να τον σταματήσουμε. Η δημοτικότητά του έχει πλέον πιάσει πάτο και δέχεται σοβαρές κατηγορίες για διαφθορά και καταστροφή του περιβάλλοντος. Αυτή τη βδομάδα, θα πάει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ με ένα στόχο: να κάνει καλή εντύπωση στα διεθνή ΜΜΕ για να σώσει την εικόνα του. 

Μαζί μπορούμε να του χαλάσουμε τα σχέδια: Αν του τη στήσουμε στη Νέα Υόρκη με 2 εκατομμύρια υπογραφές και μία δράση που θα τραβήξει την προσοχή των ΜΜΕ, θα τον στείλουμε πίσω με μόνο μία επιλογή: να σταματήσει να σκοτώνει τον Αμαζόνιο, αν θέλει να σώσει την πολιτική του καριέρα. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε παιδια.....απο εκει και περα ο θεος βοηθος!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Προστατεύοντας έκταση του Αμαζονίου στο μέγεθος της Δανίας!

Επιασε τοπο η προσπαθεια!!

Όταν ο πρόεδρος της Βραζιλίας Τέμερ προσπάθησε να ξεπουλήσει μια δασική έκταση στο μέγεθος της Δανίας, σχεδόν 2 εκατ. πολιτες  ενώσαμε τη φωνή μας με βραζιλιάνους ακτιβιστές, επωνύμους και βουλευτές, και αναγκάσαμε τον πρόεδρο να ανακαλέσει την απόφασή του. Φτάσαμε μάλιστα ώς τη Νέα Υόρκη, όπου ενορχηστρώσαμε ένα μεγάλο σκάνδαλο στα διεθνή ΜΜΕ, λίγο πριν ο Τέμερ ανοίξει μια σημαντική σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ. Ένας Βραζιλιάνος νομοθέτης μίλησε για «τη μεγαλύτερη επίθεση των τελευταίων 50 ετών στον Αμαζόνιο» -- εμείς τη σταματήσαμε!

Amazon-760x456.jpg

Η ομάδα του Avaaz, ιθαγενείς ηγέτες και ΜΚΟ παραδίδουν το τεράστιο ψήφισμα στο βραζιλιάνικο Κογκρέσο

Έγινε επεξεργασία - Rik
  • Like 4
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Ευχάριστα νέα λοιπόν!!

Μπράβο σε όλους. Δυστυχώς στις μερες μας πρέπει να είσαι ακτιβιστής για να σέβεσαι τη φύση, εκεί φτάσαμε, να δούμε πόσο ακόμα θα ξεπέσουμε!!

Η φύση περιμένει και ήδη έχει αρχίσει και μας δείχνει τα δόντια της και όλα αυτά είναι προειδοποιήσεις γιατί δε μπορέι να μιλήσει..

Το χτύπημά της όμως θα είναι ακαριαίο και επώδυνο, ας ελπίσουμε να μην την φτάσουμε στα όρια της!!

Καλή δουλειά παιδιά, συνεχίστε έτσι!!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Είναι πραγματικά απίστευτο τι μπορεί να καταφέρει αυτό το κίνημα μέσα σε μια *συνηθισμένη* βδομάδα!! Πάρε μια γεύση παρακάτω...

7 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ AVAAZ….

 

Κολομβία
Κολομβία: Υφυπουργός παραλαμβάνει ψήφισμα του Avaaz :)

 

Η εκστρατεία μας ενάντια στη μαζική αποψίλωση του Αμαζονίου της Κολομβίας είναι μια ανάσα πριν απ’ τη νίκη!

Αυτή τη βδομάδα, μέλη του Avaaz και αρκετά ενθουσιασμένα παιδιά παραδώσαμε ψήφισμα με 1 εκατ. υπογραφές σε σημαντικό πολιτικό της Κολομβίας. Και καταφέραμε 42 υποψηφίους να υπογράψουν προεκλογική δέσμευση για την προστασία του δάσους! Όταν φέραμε στο φως δορυφορικές φωτογραφίες για να αποδείξουμε τη μαζική αποψίλωση στην Κολομβία, ο πρόεδρός της χώρας πέταξε πάνω απ΄ την έκταση που ζητάμε να προστατευθεί. Απ’ ό,τι φαίνεται, θα κερδίσουμε! Δες την ενημέρωση απ' την Ana Sofίa.

 

Καταφύγιο Ατλαντικού
Ποιος δε θα ήθελε να το προστατέψει αυτό;

 

Bοηθάμε να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο θαλάσσιο καταφύγιο στον Ατλαντικό!

Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος της Βραζιλίας, συναντηθήκαμε με τη βασική αρμόδια που προωθεί το σχέδιο προστασίας αυτού του ωκεανού. Όταν μπήκαμε στην αίθουσα, εκείνη μελετούσε το τελικό προσχέδιο και μας είπε: «Χρειαζόμαστε το Avaaz για να τα καταφέρουμε! Πότε ξεκινάτε αυτή την εκστρατεία;;;» Ο υπουργός χρειάζεται τη βοήθειά μας για να επικρατήσει απέναντι στο υπόλοιπο Υπουργικό Συμβούλιο και τον πρόεδρο! Δες το ενημερωτικό βίντεο του Diego.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...