Jump to content

E-shop - Ενημερωση


Zacharopoulos

Recommended Posts

Καλησπερα

Σας ενημερωνω οτι στο Link : http://www.fish-petplanet.com μπορειτε πλεον να βρειτε πληροφοριες σχετικα με το καταστημα μας αλλα και το E-shop μας.

Ηδη ζωντανα γλυκου νερου , Δισκοι και φυτα καθως και ενυδρειακες εταιρειες οπως η Juwel , EHEIM , Seachem , Aquavitro , κατεψυγμενες τροφες TMC Και Ocean Nutrition καποιοι κωδικοι της Sera Ειναι διαθεσιμοι με τιμες !!!

Καθημερινα θα ανανεωνουμε και θα προσθετουμε και αλλα προιοντα και ζηταμε την υπομονη και την κατανοηση σας.

Παρ'ολ΄αυτα αν θελετε κατι συγκεκριμενο για να ολοκληρωσετε την παραγγελια σας μπορειτε να μας ενημερωσετε και ειτε να το προσθεσουμε στο e-shop Μας αμεσα , ειτε κατευθειαν στην παραγγελια σας.

Προς το παρων τροποι πληρωμης ειναι το τραπεζικο εμβασμα και Paypal καθως και τα μετρητα αν ο τροπος παραδοσης ειναι η παραλαβη απο το καταστημα η η παραδοση απο το δικο μας τμημα που ισχυει μονο για εντος Αθηνας για ευνοητους λογους.

Το κουμπι Search ειναι δυναμικο ετσι οσο γραφετε σας προτεινει προιοντα !! Δωστε του λιγο χρονο μεχρι να γινουν ολες οι απαραιτητες ενεργειες και ολα να γινονται ακομα πιο γρηγορα.

Για οσους δεν θελουν να ολοκληρωσουν τις παραγγελιες τους ηλεκτρονικα , μπορειτε να το χρησιμοποιησετε σαν καταλογο μονο.

Οι τιμες ισχυουν μονο για το e-shop μας και δεν θα εξισωθουν με αυτο οι τιμες του φυσικου μας καταστηματος.

Στην διαθεση σας για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια.

Με εκτιμηση

Κωστας Ζαχαροπουλος

ΥΓ Για τους θαλασσινους μας φιλους και για να μην στελνω αλλο Email ενημερωνω οτι οι ποσοτητες των αλατιων που ειναι διαθεσιμες εχουν ενημερωθει στο eshop Και μπορειτε να τοποθετησετε τις παραγγελιες σας απο εκει.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...