Jump to content

Co2 reactor


corsar7

Recommended Posts

Καλησπερα στο φορουμ.Άυτη την περιοδο με τρωει να βαλω εναν inline ριακτορα για το διοξειδιο μου(μπουκαλα).Έχω καταληξει σε θηκη φιλτρου νερου βρυσης...ή απορια μου ειναι η εξης.Έχουν ολες οι θηκες εισοδο για σωληνακι co2..έχει φτιαξει καποιος φιλος τπτ αντιστοιχο??

Link to comment
Share on other sites

Και πώς ακριβώς θα γίνει ριακτορας; 

Αυτό έχει μια είσοδο κ μια έξοδο για το νερό. Μάλλον κάτι δεν πιάνω στο σκεπτικό σου.

Link to comment
Share on other sites

Με 15 ευρώ παίρνεις ριάκτορα έτοιμο. Όχι τοπ, αλλά χωρίς διαροές που θα κάνει δουλειά στο ενυδρείο σου που ειναι 300 λίτρα.

 

Αλλιώς αν θες να πας όπως και δήποτε σε ιδιοκατεσκευή αυτό που δείχνεις δεν νομίζω να μπορεί να μετατραπεί. Πιο εύκολα πας σε κατασκευή ένος aquamedic reactor .

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον...γινεται και μαλιστα ειναι από τους πιο αποδοτικους http://aquatic-art.blogspot.gr/2008/06/diy-external-co2-reactor.html?m=1.άπλα η ερωτηση μου ηταν αν ολα τα κανιστρα εχουν αυτη την ταπα εξαερωσής για να μπει απο εκει το co2 και αν το εχει επιχειρησει καποιος...έχω ηδη inline ρεακτορα ....έτσι για την χαρα του diy

Link to comment
Share on other sites

Τα περισσοτερα δεν εχουν αυτη την ταπα. Με μια προχειρη αναζητηση το πιο φτηνο που βρηκα με εξαερωση ηταν γυρω στο 50ρικο...οποτε μαλλον δεν αξιζει ο κοπος.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...