Jump to content

Δείτε σκουπιδαριό


Recommended Posts

Η ανθρωποτητα εχει αυτοκτονησει και δεν το ξερει δυστυχως!Λυπαμαι πολυ για τα παιδακια μου.Αραγε πως θα ειναι η ζωη τους σε 50-60 χρονια απο τωρα?

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Επειδη ετυχε και ειμουν εκει τον Δεκεμβρη,δυστοιχως τα πραγματα ειναι ετσι,στο μισο νησι τουλαχιστον,γιατι στο αλλο μισο τα πραγματα ειναι καλα.

Ειδικα οταν ειναι η περιοδο τον βροχων και αναλογα πως φυσαει ο αερας,τα σκουπιδια ερχονται απο απεναντι που ειναι η Αυστραλια.

Να φανταστειτε οτι εμενα σε ενα μερος οπου η παραλια και η θαλασσα ηταν πεντακαθαρη και οταν μεταφερθικα σε αλλο πιο τουριστικο σημειο του νησιου οπου τα σκουπιδια τα εκαναν βουνο εξω στην παραλια.Ε εκει δεν μπηκα ουτε μια φορα για μπανιο.

Και οταν ρωτησα τους ντοπιους αν τα σκουπιδια που βλεπω τα φερνει η θαλασσα η αν τα πετουν οι τουριστες μου ειπαν πως καυ τα 2 συμβαινουν και ειδικα την περιοδο των βροχων που φυσαει και δυνατος αερας.

Δυστοιχως η πραγματικοτητα ειναι αυτη που βλεπουμε στο βιντεο,ενα τροπικο νησι που πολλα απο τα σημεια του εχουν καταντησει σκουπιδοτοποι και δεν ειναι το μονοαδικο νησι που ειναι ετσι. :(

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...