Jump to content

Καινούργιος


Sakissss

Recommended Posts

Παιδιά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις γνώσεις που μου προσφέρατε δωρεάν στο χώρο του ενυδρείου. Πραγματικά είναι μία πηγή γνώσης όχι μόνο για τους ενυδρείοφίλους αλλά και για αυτούς που αγαπάνε την φύση την θάλασσα αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη.

Κάποια στιγμή είδε η γυναίκα μου στην τηλεόραση κάποιο ενυδρείο και της άρεσε και μου είπε δεν βάζουμε ένα στο γραφείο; αμέσως της είπα αύριο θα πάρω τον Πέτσοπα μου τηλέφωνο και θα μας φέρει ένα. Έτσι και έγινε μας έφερε ένα ένα ενυδρείο 320 λίτρα με μηχανικό φίλτρο και μας είπε ρίξτε βακτήρια και 6 χρυσόψαρα μέσα και κρατήστε τα ένα μήνα μέχρι να στρώσει.Αυτά. όπως και έγινε.. τα χρυσόψαρα ψόφησαν πήραμε άλλα δύο και αυτά ψόφησαν πήραμε άλλα 4 γιατί νομίζαμε ότι η τροφή δεν ήταν σωστή και αυτά ψόφησαν και μετά αφού έστρωσε στο ενυδρείο χωρίς να ξέρουμε πήραμε 2 αγγελόψαρα. Αφού δεν ψόφησαν και αυτά είπαμε να το γεμίσουμε με ψάρια μέσα. Όσα πιο πολλά γίνεται. Πήγε η γυναίκα μου στον Πέτσοπα και μαζί με τα αγγελόψαρα που είχαμε μέσα της έδωσε μελανοταινίες γκαπι χυρές μονομάχο και πολλά άλλα. Επικοινώνησα μαζί σας και μου είπατε ότι αυτά τα ψάρια δεν κάνουν Και αναγκαστικά άνοιξα και ένα άλλο ενυδρείο 80 λίτρων. Αυτό ακόμα είναι στο στρώσιμο. Εκτός από αυτό με βοηθήσατε στο να στρώσω γρήγορα ένα ενυδρείο με γκάπυ που είχε ένας φίλος μου στο χωριό. Για αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σήμερα Μάλιστα αυτός που είχε το μαγαζί με τα ψάρια με τα κατοικίδια και όλα αυτά τι έκανε. Ήθελε να παράγει νερό αντίστροφης όσμωσης χωρίς να αγοράσει το μηχάνημα. Και τι έκανε ρε παιδιά; Πήρε το νερό που βγαίνει από το στεγνωτήριο μετά το στέγνωμα και είπε μπροστά μου αυτό είναι νερό αντίστροφης όσμωσης μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στα ενυδρεία για να κατεβάσουμε το πεχα τη σκληρότητα και κάτι άλλο που δεν το θυμάμαι. Αντε του είπα σοβαρά μιλάς; Δεν το ήξερα. Το έριξε μέσα στο ενυδρείο με τα μόλυ και μέσα σε δύο ώρες ψόφησαν όλα.. αυτά Τίποτα άλλο..

  • Sad 3
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα Σακη ,

Δυστυχως κατα την αποψη μου ενας παραγοντας ο οποιος εχει κανει το ενυδρειακο χομπυ τοσο παρεξηγημενο ως δυσκολο και κοστοβορο ειναι τα ελληνικα ΠετΣοπ και οταν λεω πετσοπ εννοω καταστηματα τα οποια δεν προσφερουν καποια εξειδικευση ουτε καν στα βασικα πχ σκυλια γατια ... Απο λαθη Πετσοπαδων ολοι εχουμε πεταξει ψαρια ολοι εχουμε παρατησει ενυδρεια ολοι εχουμε νευριασει !!!Καλο θα ηταν να μην μας πτοουν αυτα και να συνεχισουμε αυτο που κανουμε με αγαπη προς το χομπυ και ολα τα θετικα του !!Ευτυχως υπαρχουν τα φορουμ που αποτελουν τρομερη βοηθεια , και οσον αφορα τις αγορες για τα του χομπυ καλυτερα σε ε-σοπ τα οποια αφορουν μονο το ενυδρειακο χομπυ η αγορες και ανταλλαγες απο συνχομπιστες !!

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...