Jump to content

Καλός σας βρήκα


Georgis

Recommended Posts

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους

 

Ύστερα απο 31 χρόνια πραγματοποίησα το παίδικο μου όνειρο του να έχω το ψαράκι μου ! :hehe , πρόκειτε για έναν βαθία υποκρυπτόμενο πόθο που επανήλθε ύστερα απο τόσα πολλά χρόνια ! 

 

Η ιστορία 

Όλα ξεκίνησαν πριν από μια βδομάδα, όταν αποφάσισα να πάρω ενα ενυδρίο δώρο στην κοπέλα μου, μπαίνουμε λοιπόν σε ένα κατάστημα μεγάλης γνώστης αλυσίδας στην Παιανία διαλέγουμε ενα ενυδρίο Hailea E-25 λίτρων , ρωτάμε πόσα ψάρια μπορεί να φιλοξενήσει , μέχρι 5 απαντάει ο υπάλληλος, σαν καλοί ανίδεοι που είμασταν λεμε ας πάρουμε 3 για αρχή , και έτσι πήραμε 2 χρυσόψαρα comet & 1 black moor !!

 Ύστερα απο αρκετές ώρες μελέτης την επόμενη μέρα κατάλαβα την "πατάτα" που είχαμε φάει ! Σε όλα τα επίπεδα , σχετικά με λίτρα ανα ψάρι , συνδιασμό ψαριών (fast & slow swimmer, την δυσκολία του moor στο να βρεί την τροφη εγκέρος πριν την φάνε τα comet) κτλ. στο εντωμεταξυ κάτι είχε αρχίσει και ξύπναγε μεσα μου... αυτός ο πόθος! Συνέχισα το διαβασμα και την ερεύνα μου την επέκτεινα σε αναζήτηση μεγαλύτερου ενυδριου αλλά αυτή την φορά για εμένα .

 Δύο μέρες μετά στήναμε ένα Juwel lido 120 λίτρων για το moor , ένα dragon-eye  & 2 mystery snails !!! :thumbsu: ίσως βιάστηκα για τα mystery αλλά τα ταίζω σπανάκι μέχρι να μπορεί να τα στηριξεί το ενυδρίο ! Απο βδομάδα θα φυτεύτει κιόλας με ορισμένα anubias, java fern & amazon swords !

 

Έτσι λοιπόν έκανα το παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα ! 

Και σαν γνήσιος OG πέρα από τις πολλές ώρες μελέτης σχέτικα με το αντικείμενο τι πιο χρήσιμο και επιμορφοτικά διαδραστικό - διασκεδαστικό - κοινονικό του να είσαι μέλος σε ένα φόρουμ ?!

 

Καλός σας βρήκα λοιπόν !!

20180408_124339.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήλθες στο φόρουμ και στο χόμπι.:welcome:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Καλως ΗΡΘΑΤΕ. Ένα τέτοιο απλό ενυδρείο θα είναι μια σπουδαία αρχή.

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...