Jump to content

Κρυπτονομίσματα


Recommended Posts

αν δεν εχεις με κάποιο τρόπο δωρεάν ρέυμα για τον υπολογιστή δεν συμφέρει το farming τους..... οταν έμαθα αυτό δεν ασχολήθηκα περισσότερο.

Link to comment
Share on other sites

Κυριολεκτικά σήμερα το πρωί άκουσα για πρώτη φορά αυτόν τον όρο:jawdrop:!!!!!!!!!!

Από ό,τι κατάλαβα είναι κάτι μετοχές με υπερβολικά υπερβολικό κόστος παραγωγής από ηλεκτρονικό ρεύμα. Επομένως δεν αποδίδουν πολύ κέρδος και έχουν υψηλό ρίσκο, αφού δεν έχουν εγκριθεί..

 

 

Link to comment
Share on other sites

Επίσης σε αυτό οφείλεται η παγκόσμια έλλειψη καρτών γραφικών τελευταία... Κάποια μοντέλα χάνονται

Link to comment
Share on other sites

πριν 21 ώρες, το μέλος Bill Koulosousas έγραψε:

Γνωριζει κανεις απο εξόρυξη κρυπτονομίσματος?

Κρυπτονόμισμα ή αλλιώς bitcoin άξιζε να κάνεις mining πριν χρόνια και για την ακρίβεια τα πρώτα 1-2 χρόνια που ξεκίνησε.

Τότε η αξία του ήταν πολύ μικρή και το mining του σχετικά εύκολο.

Άφηνες τον υπολογιστή ανοιχτό μέσα σε κάποια από τα διάφορα mining προγράμματα , αυτά χρησιμοποιούσαν τους πόρους του συστήματος σου για διάφορους σύνθετους υπολογισμούς και σαν ανταμοιβή έπαιρνες 1 bitcoin μία φορά ...στο τοοόσο..

 

Η αξία του bitcoin πλέον είναι περίπου 11.000 δολλάρια το 1. Εγώ προσωπικά είχα 6. Όταν τα είχα κάνει mine δεν έπιαναν ούτε 4 ευρώ το 1. Όπως καταλαβαίνετε δεν κράτησα ποτέ τον κωδικό του wallet μου , είχα κάνει και ωραιότατο φορμάτ και τα bitcoin αυτά πέρασαν στην ιστορία.

Τις προάλλες που έμαθα περί των 11.000 το 1 καταλαβαίνεις πως ένιωσα μιας και μιλάμε για 6 χ 11.000=66.000 δολάρια.

Μία αληθινή ιστορία όμως από Αγγλία με ιδιώτη ο οποίος είχε στον σκληρό του bitcoins αξίας εκατομμυρίων λιρών και αποφάσισε σαν εμένα να τον πετάξει ήταν αρκετή για να μου γλυκάνει τον πόνο. Εννοείται ο συγκεκριμένος τον αναζήτηση στην χωματερή , χωρίς αποτέλεσμα.

 

Στο point όμως τώρα της ερώτησης σου.

Μην ασχοληθείς καν. Πες ότι δεν έκανες ούτε αυτό το τόπικ :P

To bitcoin πλέον χρειάζεται χιλιάδες χιλιάδες ευρώ σύστημα προκειμένου να μπορείς να κάνεις mine.

Όποιος ασχολείται με αυτά στον πλανήτη , επενδύει σε συστήματα που ούτε πάει το μυαλό σου και κορυφαίους επεξεργαστές, δημιουργεί ένα δωμάτιο υπολογιστές για αυτήν ακριβώς τη δουλειά και απλά προσεύχεται και πιστεύει στο μέλλον αυτού του ηλεκτρονικού νομίσματος.

Αν βέβαια διαθέτεις 60.000 με 100.000  ευρώ μπορείς να το κάνεις και εσύ.

Ακόμα και να τα έχεις όμως εγώ θα σου πω να μην το κάνεις. Το κρυπτονόμισμα θα ισοπεδωθεί. Αν έχει κάποιο Pick , θα το πιάσει και μετά απλά θα το τελειώσουν.

Όπως καταλαβαίνεις δεν πρόκειται να ενταχθεί στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα και μην ξεχνάς πως το συγκεκριμένο σύστημα επιβιώνει στα πάντα στο πέρασμα των αιώνων.

Δες Ελλάδα.. 

Όλη η ''μάχη'' που δόθηκε επί μνημονίου δεν έγινε για να σώσουν το λαό και την μεσαία τάξη. Έγινε για να σωθούν οι τράπεζες.

''Κανένα σπιτι στα χέρια τραπεζίτη φώναζε ο Τσίπρας'' .΄Την συνέχεια την ξέρεις..

Στην αρχή της κρίσης όπου έσκασε το δημόσιο στην Αμερική, εκατοντάδες Αμερικάνοι χάσανε τα σπίτια τους και μάντεψε ποιοι τα αγόραζαν για 1 κομμάτι ψωμί.. Μεσίτες που ήταν άμεσοι συνεργάτες των τραπεζών.

 

 

Κατά την ταπεινή μου άποψη λοιπόν ακόμα και λεφτά για πέταμα να έχεις, το bitcoin δεν θα τραβήξει αλλά θα είναι πολύ περιορισμένο και εξαιρετικά δύσκολο στην εξαργύρωση του.

 

Αυτά..

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Βασικα το bitcoin εχει $8.500 αυτη τη στιγμη. 

o Ari Paul (Ari Paul is the CIO and co-founder of BlockTower Capital. He was previously a portfolio manager for the University of Chicago's $8 billion endowment, and a derivatives market maker and proprietary trader for Susquehanna International Group (SIG). Ari earned a BA in political science from the University of Pennsylvania, and an MBA from the University of Chicago. Ari is a CFA charterholder. BlockTower Capital takes long and short positions across a variety of cryptocurrencies.) Εκανε την εξης δημοσιευση στο Twiter του: 

Capture.PNG.dad69496bec4958f767cf89a6acc21cb.PNG

 

Επισης πιστευω οτι τα κρυπτονομισματα (λιστα των οποιων μπορειτε να δειτε εδω https://coinmarketcap.com/all/views/all/ ) ειναι η μεγαλυτερη επανασταση μετα τις εταιρειες της silicon valley (Google, Microsoft). Ενα απο τα προβληματα ειναι οτι η αγορα των κρυπτονομισματων ειναι ακομα σε πρωιμα σταδια. 

 

Δεν ειναι απαραιτητο να κανεις mine bitcoin....γιατι δεν δοκιμαζεις Raven Coin ...θα χρειαστεις μια καρτα γραφικων Nvidia για να ξεκινησεις ....ειναι ωραιο να κάνεις πειράματα!!  

 

Δες πληροφοριες εδω :

 

 

Φυσικα δεν προτείνω σε κανεναν να αγορασει η να πουλησει bitcoin η οποιοδήποτε αλλο κρυπτονομισμα.

 

Link to comment
Share on other sites

Απ'οτι εχω καταλαβει ειναι σαν το χρηματιστηριο απλα αντι για μετοχες εχεις νομισματα, αγοραζεις η' "παραγεις" και μετα περιμενεις να παρουν αξια , παντως ειναι καλη φαση να μαζεψεις καποια νομισματα που νομιζεις οτι εχουν μελλον και αν σου κατσουν μια χαρα.

    

Έγινε επεξεργασία - Bill Koulosousas
Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή είναι σαν το folding ή το SETI με "αμοιβή" ομως?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...