Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ EHEIM PROFESSIONAL 3e


giapanos

Recommended Posts

Καλησπέρα . Έχω ένα φίλτρο εξωτερικό της Eheim το Professional 3e , νομίζω 2078 , το οποίο μετά από περίπου 10 χρόνια απροβλημάτιστης λειτουργίας , μου έβγαλε δυστυχώς πρόβλημα . Μου χάνει νερό (από κάποια υπερχείλιση φαντάζομαι) , και το βγάζει στο πόδι κάτω , χωρίς να είναι από κάπου εμφανές που γλύφει . Μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιον που να μπορεί να το επισκευάσει ? Ευχαριστώ 

 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Μπορείς να το φτι@ξεις και μόνος σου μιας και το πρόβλημα θα είναι στην φλάνζα της κεφαλής. 

Βέβαια θα μπορεί να στο φτιάξει και οποιοδήποτε μαγαζί εμπορεύεται eheim

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς θα επανέλθω στο θέμα , γιατί το πρόβλημα δεν λύθηκε αλλάζοντας τις φλάτζες της κεφαλής . Μετά από περίπου 24 ώρες λειτουργίας ( χωρίς να χάνει ) ξεκίνησε πάλι να βγάζει νερό στο πόδι . Να σημειώσω ότι αυτό συμβαίνει μόνο όταν δουλεύει , γεμάτο το φίλτρο χωρίς να δουλεύει δεν χάνει καθόλου . Καμιά ιδέα που να απευθυνθώ ?

 

Link to comment
Share on other sites

Φιλε,τσεκαρε τα ο-ρινγκς που το ενα σκαφακι παταει στο αλλο,στη τρυπα που κυκλοφορει το νερο

Link to comment
Share on other sites

Το σετ που άλλαξα αποτελείται από τρεις φλάτζες . Οι δύο είναι αυτές που πατάει η κεφαλή πάνω στον κάδο και μία άλλη πιο μικρή που την άλλαξα και αυτήν . Τα μόνα λαστιχάκια που βλέπω ακόμα είναι τα ο-ρίνγκς που έχει η κασετίνα που μπαίνουν τα λάστιχα εισόδου και εξόδου , τα οποία είναι και αυτά καινούργια , γιατί άλλαξα ολόκληρη την κασετίνα . Δεν ξέρω τι άλλο να τσεκάρω .

 

Link to comment
Share on other sites

Προσπάθησε να βρεις από που γλύφει. Καλύτερα να βρεις πρώτα από που χάνει παρά να αρχίσεις να αντικαθιστάς τυχαία πράγματα μέχρι να το βρεις.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή η απάντηση που έδωσε η αντιπροσωπεία είναι ότι επειδή έχει καταργηθεί το μοντέλο και δεν είναι εντός εγγύησης , δεν αναλαμβάνει ούτε να το δει , γνωρίζει μήπως κανείς κάποιον που να ασχολείται με επισκευές και μπορεί να του ρίξει μια ματιά ? Είναι κρίμα να πεταχτεί ένα φίλτρο των 350ευρώ χωρίς να το δει κάποιος μήπως και μπορέσει να το σώσει .Ευχαριστώ

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...