Jump to content

krups beertender


Recommended Posts

Βρήκα στην αποθήκη του θείου ένα καινούριο μηχάνημά για  ντραφτ  μπυρα... θέλω να μου πείτε παιδιά υπάρχουν ακομη τα βαρελακια τα 5 λίτρα που μπαίνουν μέσα; όποιος έχει η έχει άποψη ας μου πει..

Link to comment
Share on other sites

πριν 45 λεπτά, το μέλος rastaman έγραψε:

Φυσικα και υπαρχουν ακομα!!

 

Λίγο το έψαξα στο ίντερνετ δεν βρήκα κάτι..

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν παντού. Τί περιοχή είσαι? Αν είσαι αθ+να πάρε τηλέφωνο στην κάβα Αρίων στον Άγιο Δημήτριο 

Link to comment
Share on other sites

Το εχω, το χρησιμοποιώ κατα περιόδους αλλά μονο οταν βάζουν προσφορά το βαρέλι απο 20€ στα 15€ (συνήθως ο Βασιλόπουλος εχει).
Αν το δουλέψεις τελικά να βαλεις πρώτα το βαρελάκι στο ψυγειο να παγώσει για κανα 2 μέρες γιατι το μηχάνημα μπορει απλά να το διατηρήσει κρυο οχι να το φτάσει εκει που πρέπει. Εγώ το βαζω στην κατάψυξη να φτασει τους μηδέν καλύτερα. Να βγάλεις τον αφρό κατα την πρώτη χρήση. θα πετάξεις τα 2-3 πρώτα ποτήρια. Η γνώμη μου, αν ηταν ρυθμισμένο να κραταει θερμοκρασία ακριβώς στους μηδέν θα ηταν οτι καλύτερο. Στην χειρότερη παντως το διατηρει οσο και το κουτακι μπυρας στο ψυγειο σου,

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά λοιπόν ... πήρα και οδηγίες χρήσης!! Παιδιά Ευχαριστώγια τις απαντήσεις σας ελπίζω να το δουλέψω και να μην βρω πρόβλημα στα βαρελακια... Ο θείος το πήρε και δεν το χρησιμοποίησε...

Link to comment
Share on other sites

Πόσο αντέχει όταν το βαρελακι ανοιχτεί;

Έγινε επεξεργασία - Parasxos
Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει θέμα θεωρητικά γιατί δεν έρχεται σε επαφή με τον αέρα αλλά συνήθως πάνω από βδομάδα δεν έμεινε σπίτι μας?

Σχετικα με τα βαρελάκια τα βρίσκεις σχετικά εύκολα αλλά και γω περιμένω να τα βρω στα 15?. Παλαιότερα το βαρελάκι με την αγορά του είχε μέσα και το σωληνάκι για το krups, τώρα αν θυμάμαι καλά πρέπει να κανεις ένα τηλέφωνο και σου το το στέλνουν με courier, δε ξέρω γιατί αλλά μου συνέβει τις τελευταίες φορές. Κατι ακόμα, όταν το συνδέσεις αυτό το σωληνάκι είναι μονόδρομος, μην το βγάλεις αν δεν έχει τελειώσει το βαρέλι, αν πάλι το βγάλεις και καθαρίζεις το ταβάνι ?

Σχετικά με το πάγωμα είχα κάποιες ενστάσεις και κάτι ζεστές μέρες δεν έμεινα ικανοποιημένος. Πριν το ανοίξεις πάντως για πιο γρήγορα βάλτο από την προηγούμενη μέρα στο ψυγείο και μετά στο μηχάνημα να το κρατήσει.  

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...