Jump to content

Recommended Posts

large.651157458_Trimmacana.jpg.95dcb0f6192ceedf0ae2e5a14160f4cc.jpg

 

Trimma Cana

 

Το Candycane Pygmy Goby έχει ένα επίμηκες και αδιαφανές σε χρώμα σώμα, με κόκκινες κάθετες λωρίδες. Τα μεγάλα μάτια τους ξεχωρίζουν για το έντονο χρυσαφί τους χρώμα. Πρέπει να αποφεύγεται να βρίσκεται σε ενυδρείο με πολύ επιθετικά ψάρια. Επομένως, συνιστάται το ενυδρείο με άφθονο ζωντανό βράχο και ένα αμμώδες υπόστρωμα για να μπορεί να σκάβει τα λαγούμια του για να κρύβεται. Γενικά αυτό το γένος είναι αρκετά ντροπαλό και κρύβεται συνέχεια μέχρι να πέσει τροφή στο ενυδρείο.

 

Η διατροφή του Candycane Pygmy Goby θα πρέπει να αποτελείται από μια ποικιλία από φρέσκα ή κατεψυγμένα θαλασσινά, brine shrimp, mysis shrimp αλλά θα φάει και ξηρά τροφή. Θα ήταν καλό να τρέφεται δύο φορές την ημέρα.

 

Γενικά το Candycane Pygmy Goby ανήκει στο γένος Trimma που θεωρούνται τα μικρότερα gobies, φτάνοντας μόνο σε ένα συνολικό μήκος τα 2.5 με 3 εκ. Θεωρείται μια αρκετά όμορφη προσθήκη ακόμα και σε μικρά ενυδρεία και πρόκειται για ψάρι που θα προσαρμοστεί σχετικά εύκολα σε ένα ειρηνικό ενυδρείο. Μικρές ομάδες ή ζευγάρια τείνουν να κάνουν καλύτερα σε ένα ενυδρείο, αλλά πρέπει να εισάγονται στο ενυδρείο ταυτόχρονα.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...