Jump to content

Recommended Posts

Δεν ξέρω εάν είναι σωστό που ανοίγω αυτό το θέμα σε αυτό το forum, σε αυτή τη κατηγορία κτλπ και αν είναι επιτρεπτό από τους αξιοσεβαστους διαχειριστές, απλά τόσα χρόνια διαβάζοντας και χαζεύοντας τα ενυδρεία όλων σας (ένα μικρό κομμάτι της φύσης που φέρνουμε σπίτι μας) ηρεμώ και σίγουρα οποίος ασχολείται με αυτό το χόμπι έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια σε κάθε κομμάτι γης και σίγουρα πιστεύω εμάς και εμένα προσωπικά αυτό το θέμα με τις καταστροφικες φωτιές στην Αυστραλία μας αγγίζει περισσότερο και θα ήθελα να το μοιραστώ αυτό το στενάχωρο γεγονός με εσάς και να πούμε τη γνώμη μας για αυτή τη τεράστια οικολογική καταστροφή..... 

Ευχαριστώ πολύ. 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Όλους μας αγγίζει η καταστροφή στην Αυστραλία. Πυρκαγιές υπήρχαν πάντα, αλλά η ένταση και η συχνότητα αυξάνει συνεχώς,η κλιματική αλλαγή μας χτυπάει την πόρτα. Και φυσικά έχει χτυπήσει και τα αγαπημένα μας ψάρια.

Πως να μείνει κάποιος ασυγκίνητος στις εικόνες που βλέπουμε; 500.000.000 τουλάχιστον  ζώα πέθαναν, τόσοι άνθρωποι και έχει συνέχεια δυστυχώς.

Έσβησε πχ το 30% του οικοσυστήματος των κοάλα,τι να λέμε... :(

Έγινε επεξεργασία - DIMITRIOS
  • Sad 5
Link to comment
Share on other sites

:(Ειναι σοκαριστικό... Δεν νομίζω ότι μπορουμε να το εκλάβουμε στην έκτασή του, την φρίκη που διαδραματίζεται εκεί για όλους τους ζώντες οργανισμούς...

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Είμαι άφωνος.....

Δεν έχουμε καταλάβει το μέγεθος!!!!

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ειπώθηκε ότι περίπου μισό δισεκατομμύριο ζωντανοί οργανισμοί αποτεφρώθηκαν.. Δεν μπορούμε να αναλογιστούμε τις συνέπειες της πανίδας και της χλωρίδας στην Ωκεανία.. Είναι πραγματικά μια καταστροφή που δεν χωράει λόγια.

Επειδή ακολουθώ και άλλα θέματα οικολογικού ενδιαφέροντος είδα πάλι πρόσφατα ότι ακόμα ένας βιότοπος στην Ινδονησία, στο μέρος που ζούσαν και ζουν πλέον περιορισμένα οι μονομάχοι, καταστράφηκε από τον παράγοντα που από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στην γη, εκθετικά τείνει να την καταστρέψει..

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...