Jump to content

Recommended Posts

Καλημερα Παιδιά!

Εχθές στεναχωρήθηκα πάρα πολυ, αφού δεν μπόρεσε να κοιμηθω όλο το βράδυ. Πριν λίγες μέρες πήρα κάτι χρυσόψαρα από κάποιον, ο οποίος τα είχε σε γυάλα, το νερό είχε να αλλαχθεί κανένα μήνα, μύριζε πολύ άσχημα. Τέλος πάντων, ήξερα ότι σίγουρα θα είχαν αρρωστίσει από τόση αμμωνία και έλειψη οξυγόνου. Το ένα ήταν Shubukin και το άλλο Ryukin. Το Shubukin το έβαλα μαζί με το κοινο χρυσόψαρο που είχα σε ένα μικρό ενυδρειάκι 15 λίτρων ώσπου να γίνει το 60αρι μου. Είχε κόκκινα βράχνια, υπέφεσα από την πολύ αμμωνία, εχθές το βράδυ είδα ανασηκωμένα λέπια. Διάβασα τι θεραπεία είναι το κάνω αλλά πάλι στεναχωρήθηκα το νινί μου το μικρό!!!!! Επίσης να το βγάλω από το άλλο χρυσόψαρο ή θα προσβλήθηκε και αυτό και να τους κάνω μαζί την θεραπεία; :buttrock:

Link to comment
Share on other sites

Εχει ντροπσι θα πρεπει να τους κανες θεραπεια. Θα κανεις καθε μερα αλλαγη νερου με αντιχλωριο εννοειτε και θα τους βαλεις αεραντλια στο φουλ να δουλευει και θα ριξεις φουραν με μελαφιξ. Τροφη θα τους δινεις λιγη μουλιασμενη οποσδηποτε με βιταμινες.

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα Παιδιά!

Εχθές στεναχωρήθηκα πάρα πολυ, αφού δεν μπόρεσε να κοιμηθω όλο το βράδυ. Πριν λίγες μέρες πήρα κάτι χρυσόψαρα από κάποιον, ο οποίος τα είχε σε γυάλα, το νερό είχε να αλλαχθεί κανένα μήνα, μύριζε πολύ άσχημα. Τέλος πάντων, ήξερα ότι σίγουρα θα είχαν αρρωστίσει από τόση αμμωνία και έλειψη οξυγόνου. Το ένα ήταν Shubukin και το άλλο Ryukin. Το Shubukin το έβαλα μαζί με το κοινο χρυσόψαρο που είχα σε ένα μικρό ενυδρειάκι 15 λίτρων ώσπου να γίνει το 60αρι μου. Είχε κόκκινα βράχνια, υπέφεσα από την πολύ αμμωνία, εχθές το βράδυ είδα ανασηκωμένα λέπια. Διάβασα τι θεραπεία είναι το κάνω αλλά πάλι στεναχωρήθηκα το νινί μου το μικρό!!!!! Επίσης να το βγάλω από το άλλο χρυσόψαρο ή θα προσβλήθηκε και αυτό και να τους κάνω μαζί την θεραπεία; :thumbup:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!! :buttrock:

Link to comment
Share on other sites

Τι εγινε με το ψαρακι;

Link to comment
Share on other sites

Τι εγινε με το ψαρακι;

Συνεχίζω με την θεραπεία, άρχισε να είναι πιο ζωηρό :buttrock: , να δούμε τώρα πως θα εξελεχτεί η κατάσταση

Link to comment
Share on other sites

Του κανεις θεραπεια με φουραν και μελαφιξ;

Τα λεπια του εχουν αρχισει να καθονται;

Link to comment
Share on other sites

Πήρα αντιβίωση. :thumbup: Δεν με πρόλαβες. Άλλη φορά θα ξέρω να ψάξω κάτι πιο φυσικό. Πήγα σε pet shop τον ρώτησα εκεί για κάτι φυσικό και μου είπε ότι μόνο αντιβίωση θα κάνει. τέλος πάντων. εδώ πάνω δεν έχουμε και πολλές επιλογές :thumbdown: και εγώ βιαζόμουνα να μην χειροτερέψει ο μικρούλης μου (εντομεταξι είναι το πιο μεγάλο μου ψάρι ) :angry2: αλλά είναι ο μικρούλης μου. θα σε ενημερώσω για την κατάσταση :buttrock:

Link to comment
Share on other sites

Κανε τακτικες αλλαγες νερου θα τον βοηθησει

Περιμενουμε νεα απ τον μικρουλη σου

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...