Jump to content

Carcharinus Melanopterus


Guest aquarius

Recommended Posts

Είδα ότι το κατάστημα WI δημοσίευσε σήμερα ανακοίνωση εισαγωγής ψαριών κ.α., η οποία περιλαμβάνει και το συγκεκριμένο είδος καρχαρία. Ο καρχαρίας αυτός έχει απασχολήσει-προβληματίσει στο πρόσφατο παρελθόν αρκετά αξιόλογα μέλη του AZ.

Μήπως πρέπει να μας απασχολήσει ξανά........;;;;;; :)

Link to comment
Share on other sites

Θεωρώ ότι το συμπέρασμα που βγαίνει από την παλαιότερη συζήτησή μας, είναι ότι το συγκεκριμένο ψάρι απαιτεί τον απαραίτητο χώρο και τον ανάλογο σχεδιασμό ενυδρείου, για να μπορέσει να φιλοξενηθεί.

Αν κάποιος χομπίστας επιθυμεί να το φιλοξενήσει, συνεπάγεται ότι μπορεί και πρέπει να του εξασφαλίσει και τις ανάλογες προϋποθέσεις διαβίωσης. Το ίδιο, άλλωστε, συμβαίνει και με όλα τα άγρια ψάρια.

Τουλάχιστον, το εν λόγω κατάστημα, διαθέτει το ανάλογο ενυδρείο και εξοπλισμό, για να φιλοξενεί τέτοια ψάρια. Από εκεί και μετά την ευθύνη έχει ο χομπίστας που θα αποφασίσει να το αποκτήσει.

Link to comment
Share on other sites

Aquarius οπως θα δεις ημουν απο τους "αγριεμενους" στο post που αναφερεις...αυτο ομως εγινε λογο των συνθηκων στις οποιες διατηρουσαν το συγκεκριμενο καρχαριακι.

Η εισαγωγη δεν ειναι κατι μεμπτο...ειδικα αφου το μαγαζι φιλοξενει επιτυχως καρχαριες...το θεμα ειναι ομως ο αγοραστης!! Αυτος θα πρεπει να ειναι ενημερωμενος και σωστος! Ελπιζω το καταστημα να καταφερει να πουλησει μονο σε σωστους χομπιστες!

Να υπενθυμισω οτι ενα τετοιο ψαρι χρειαζεται κανονικα ενα ενυδρειο 19.000 λιτρων κατα προτιμηση κυκλικο....

Η συγκεκριμενη εισαγωγη απο οτι μπορω να δω εχει αρκετα ειδη καρχαριων....προσοχη πριν αγορασουμε-->ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!

Οτι θελετε ρωτηστε μας!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...