Jump to content

Νέο μέλος


Nukos

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους , είμαι νέος στην παρέα .Το ενυδρείο μου είναι ένα μικρό 15lt περίπου με μοναδικό κάτοικο ένα κόκκινο αρσενικό μονομάχο . Η συμβίωση μαζί του με έκανε να ψάξω περισσότερο , να μάθω πώς πρέπει να προσαρμώσω τις συνθήκες στο ενυδρείο του για να κάνω καλύτερη την ζωή του . Με αποτέλεσμα να κολλήσω στον κόσμο του ενυδρείου .Στόχος μου είναι ένα ενυδρείο περίπου 130lt με τροπικά ψάρια , θα ήθελα τις προτάσεις σας σχετικά με τον συνδιασμό τους και τις συνθήκες που πρέπει να επικρατούν στο ενυδρείο . :)

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους , είμαι νέος στην παρέα .Το ενυδρείο μου είναι ένα μικρό 15lt περίπου με μοναδικό κάτοικο ένα κόκκινο αρσενικό μονομάχο . Η συμβίωση μαζί του με έκανε να ψάξω περισσότερο , να μάθω πώς πρέπει να προσαρμώσω τις συνθήκες στο ενυδρείο του για να κάνω καλύτερη την ζωή του . Με αποτέλεσμα να κολλήσω στον κόσμο του ενυδρείου .Στόχος μου είναι ένα ενυδρείο περίπου 130lt με τροπικά ψάρια , θα ήθελα τις προτάσεις σας σχετικά με τον συνδιασμό τους και τις συνθήκες που πρέπει να επικρατούν στο ενυδρείο . :helpjim:

:) φιλε μου.Πρεπει να αποφασισεις μονος σου τι ψαρια θες να βαλης μεσα.Ηρεμα,αγρια??Μαλαουι,ταγκανικα,δισκους κτλ κτλ κτλ.Καθε ενα απο αυτα εχει δικες του συνδηκες.Πρωτα αποφασισε και μετα εδω ειναι οι εμπειροι να σε help.Καλη συνεχεια

Link to comment
Share on other sites

Σε καλωσορίζω στην ενυδρειακή παρέα μας, αγαπητέ Nukos!

Όπως ήδη αναφέρθηκε, θα πρέπει να αποφασίσεις τι είδους κατηγορία ψαριών ή βιότοπων σου αρέσει να ασχοληθείς. Κάνοντας περιήγηση στις επι μέρους κατηγορίες του forum μας, θα ενημερωθείς αρκετά και κατόπιν εκεί θα μπορέσεις να θέσεις τις ερωτήσεις σου για όποιες απορίες προκύψουν.

Αν είσαι εντελώς αρχάριος, θα σου πρότεινα κάποια εύκολη κατηγορία, για αρχή, και κατόπιν μπορείς να ασχοληθείς με πιο απαιτητικά συστήματα.

Καλή παραμονή

Link to comment
Share on other sites

:) καλως ηλθες στο ΑΖ ......

μια ματια στα αρθρα θα σε βοηθησει απολυτα με το τι κατοικους θα επιλεξεις για τον

υδατινο κοσμο σου

καλή διασκέδαση :helpjim:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...