Jump to content

το μωρο μου μετα απο 6 μηνες


Γιωργος Καζινιερακης

Recommended Posts

μετα απο πολυ διαβασμα,προβληματα,ψιλο ζημιες και ξενυχτια περιμενω τα σχολια σας για βελτιωσεις.εχω βαλει εσκεμενα λιγα ζωντανα μεσα γιατι το παω σιγα σιγα.τα λιτρα μου ειναι 500.

post-2443-1202249140_thumb.jpg

post-2443-1202249193_thumb.jpg

post-2443-1202249238_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο Γιώργο!!! Πολύ ωραίο δείχνει το σύστημά σου!!!

Το στήσιμο του βράχου είναι πολύ καλό.

Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες, για την ηλικία του συστήματος, την επεξεργασία του νερού, τις παραμέτρους και ότι άλλο νομίζεις.

Θα σου πρότεινα μια καλύτερη ανατάραξη της επιφάνειας, έναν ακόμα μικρότερο κυκλοφορητή μπροστά, πάνω δεξιά, με ελαφρά κλήση προς τα κάτω και προσθήκη συνεργείου καθαρισμού για να κάνει πάρτι.

Καλή συνέχεια.

Link to comment
Share on other sites

λοιπον να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη,το ενυδρειο ειναι το περκουλα της aqua medic 500 λιτρων.Καθαρα 380 γιατι πισω εχει το sab. Απο τεχνολογικο εξωπλισμο ειμαστε στο εξης σταδιο: iks aquastar με ph meter,redox meter,θερμοκρασια,ρυθμιστη επιπεδου νερου,συνδεση με pc. Φωτα: μεταλ τησ aqua medic 300 βατ,2χ τ5 39 βατ ακτινικες. Αντλιες tunze 6080 x1 ,tunze 6045 nano x 2 ,aqua medic 1 για αναταραξη επιφανιας 2500 lt/h .Skimmer χιλιαρι της tmc v2. Επιστροφη απο sab μια αντλια 1200 lt/h,και μια αντλια aqua medic 2000 lt/h προς το ψυκτικο το οποιο ειναι χειροποιητο, με μοτερ 3/8 του ιππου, με πυκνο σπυρωμα και αισθητηρα θερμοκρασιας στην εισοδο του νερου, σε ανοξυδωτο κουτι,και επαγγελματικου τυπου ανεμηστηρα.

Νερο: ph 8.30

redox 353

tem 27 c

NH4 0

NO3 10

NO2 0

KH 9

αλατοτητα 1026

Ρεφεκτομετρο vital sine sr-6

θερμοστατης 300 βατ.

ειναι υπο κατασκευη πινακας ηλεκτρολογικος ενυδρειου με ξεχωριστες ασφαλιες για καθε μπριζα του και πριν φτασει το ρευμα στον πινακα του ενυδρειου θα περναει απο σταθεροποιητη τασης 2400 βατ.

φυσικα το νερο ειναι απο οσμοση 480 lt/24h.

Περιμενω τα σχολια-ιδεες-συμβουλες σας

Γιωργος

Link to comment
Share on other sites

Ομορφο φίλε μου,

Ποσο καιρο λειτουργεί?

Δωσε μας περισσότερες πληροφορίες

Link to comment
Share on other sites

το μωρακι μου τρεχει εδω και 6 μηνες.οσο για το κοστος ασε καλυτερα θελω να το ξεχασω,αλλα απο την στιγμη που το εκανα θα το φτασω μεχρι τελους.μονο απο το ψυκτικο γλυτωσα κανενα χιλιαρικο γατι απο τα αλλα ασε.θελω ακομα να βαλω δυο ψαρια για να εμπλουτισω το συνεργειο καθαρισμου και μετα απο ενα μηνα ξεκιναω κοραλια.τωρα εχω μονο 4 ακροπορες.μετα την απωλεια του κοραλιου (παλιο ποστ)με επιασε μια φοβια και ετσι απο κοραλια ειμαι γυμνος ακομα.

Link to comment
Share on other sites

Ο εξοπλισμος σου ειναι εντυπωσιακος και δεν νομιζω οτι εχω να σχολιασω κατι. Σιγα σιγα καθως πας για κοραλλια αρχισε να μετρας και ασβεστιο και μαγνησιο και φωσφορικα...

Μπραβο...προσωπικα θα ηθελα περισσοτερες Photos και πιο συχνη ενημερωση απο εδω και περα.... :lol:

Link to comment
Share on other sites

το μονο προβλημα του ενυδρειου ειναι το οβαλ μπροστηνο τζαμι που με δυσκολεψε στην ροη.με αποτελεσμα προσπαθοντας για καλυτερη ροη ο αραγωνιτης να κανει βολτες. :lol: το λυσαμε και αυτο ομως και προχωραμε.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...