Jump to content

ερωτηση σχετικα με α/ο


Recommended Posts

εχω ενα φιλτρο α/ο για να φτασει τα bar του κατασκευαστη αναγκαστικα να επενδησω και σε πιεστικο συστημα τελοσ παντον φτασαμε τα 4 σταθερα bar που θελει το φιλτρο παρολα αυτα ειναι ψιχοφθορο να περημενεισ να συμπληροσει το ενυδρειο μετα απο αλαγει νερου σκευτηκα λοιπον πρην απο καθε αλαγη να το εχω ετοιμο σε ενα πλαστικο δοχειο αποθηκευμενο το θεμα ειναι ποσο καιρο μπορω να το εχω μεσα σε αυτο το δοχειο πρην το χρεισημοποιησω ενοειτε σε χωρο σκιερο και δροσερο ευχαρηστω εκ τον προτερον για τον χρονο σασ :lol::wacko::wacko:

Link to comment
Share on other sites

Αν προσέξεις 2 πραγματάκια δε θα έχεις κανένα πρόβλημα!

Το πρώτο έχει να κάνει με το πλαστικό δοχείο, το οποίο πρέπει να είναι κατάλληλο για πόσιμο νερό, ώστε να είσαι σίγουρος ότι το υλικό δε θα αποβάλει κάτι στο νερό... Το δεύτερο είναι το νερό που θα αποθηκεύσεις να φροντίσεις να μη μείνει στάσιμο και να βάλεις μέσα είτε ένα μικρό φιλτράκι ή μια αερόπετρα να δουλεύει! :lol:

Link to comment
Share on other sites

καταρχην καλημερα και ευχαρηστω για την ανταποκριση ουτοσ η αλοσ καπωσ ετσι το σκευτομουνα κι"εγω απλα τη θελω να μου πεισ αν ξερεισ το νερο αυτο αντεχει κατο απο τησ σωστεσ συνθηκεσ ασ πουμε καμια δεκαρια μερεσ μεσα στο δοχειο?????

Link to comment
Share on other sites

Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Το νερό καλό θα είναι να μην μένει πάνω από 2 μέρες στο δοχείο. Προσωπικά έχω παρατηρήσει (έχω διαβάσει και κάπου αλλά δεν θυμάμαι που) ότι η τιμή του pH αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Συνιστώ λοιπόν λίγο προγραμματισμό στις αλλαγές σου και στην συγκέντρωση του νερού.

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με το εάν χαλάει το νερό (εφόσον έχει εξασφαλιστεί η κίνηση) θα συμφωνήσω με τον Genirous ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...

Είναι επίσης γνωστό ότι πριν αυτό προστεθεί στο ενυδρείο, πρέπει να έχει όσο το δυνατόν κοντινότερες συνθήκες με αυτές που ήδη επικρατούν σε αυτό (τόσο σε KH, PH όσο και σε θερμοκρασία). Τώρα ανάλογα με το τι θέλει να κάνει ο καθένας ψάχνει και την μέθοδο.... :lol:

Link to comment
Share on other sites

παιδια σασ ευχαρηστω πολι ολουσ για τα φωτα σασ καλο μεσιμερι σε ολουσ :thumbup::D:buttrock::thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...