Jump to content

Recommended Posts

Απλά φανταστικό !!!

Link to comment
Share on other sites

Φοβερο !!αλλα βρε παιδια εκεινο με το χρωμα να το καταλαβω αλλα πως ηξερε τις αδυναμιες του καρχαρια? δηλαδη πως πρεπει να κινητε για να αναπνεει? :bowdown::bowdown:

πανεξυπνα πλασματα.εδω εχω ιστορια απο θειο μου πορωμενο με τα θαλλασινα και ειχε 3 ενυδρεια σε ενα δωματιο:1 fish-only 650 λιτρα,1 ριφφ δεν θυμαμε αλλα πανω απο 250 και ενα octopus tank.to octopus tank ειναι τοποθετημενο απεναντι στο μεγαλο.μια μερα του ελειπε ενα ψαρι απο το μεγαλο,καθετε σκεφτετε πως μαλλον απο πιο επιθετικα ψαρια,την αλλη μερα παλι το ιδιο και ξανα και ξανα.στο τελος αναγκαστηκε να περιμενει εκει κοντα το βραδυ να δει τι γινετε αφου εχασε καμια 5νταρια ψαρια.και τι εκανε το ατιμο?ανοιγε το καπακι του και αμα δεν μπορουσε εβγαινε απο καμια χαραμαδα,επεφτε στο πατωμα,"περπαταγε" μεχρι το απεναντι ενυδρειο ,εμπενε μεσα,ετρωγε 1 ψαρι και μετα παλι πισω!!!!!!!!!!!! :blink::)

αντε να βγαλεις ακρη μετα

Link to comment
Share on other sites

Απλά φανταστικό !!!

Μόνο αυτό έχω να πω: :)

Γενικά είναι πανέξυπνα πλάσματα. Και τι καμουφλάζ...!!! :bowdown:

Έγινε επεξεργασία - miltosbitoulis2
Link to comment
Share on other sites

Πανεξυπνα και θανατηφορα!Εχω δει χταποδι να βγαινει απο τη θαλασσα και να αρπαζει ενα παπακι!!!

Προσωπικα τα φοβαμαι πολυ....με ειχε "δειρει" ενα που ειχε βγαλει ο μπαμπας μου μικρη,εφαγα μια τα μουτρα ακομα το σκεφτομαι!!! :):bowdown::bowdown::blink:

Link to comment
Share on other sites

Φοβερο !!αλλα βρε παιδια εκεινο με το χρωμα να το καταλαβω αλλα πως ηξερε τις αδυναμιες του καρχαρια? δηλαδη πως πρεπει να κινητε για να αναπνεει? :):bowdown:

Ναι. Πρέπει να κινείται για να αναπνέει. Έχουν καταγραφεί στη φύση θάνατοι καρχαριών από "ασφυξία" μετά από παγίδευσή τους σε βράχια.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Φοβερο !!αλλα βρε παιδια εκεινο με το χρωμα να το καταλαβω αλλα πως ηξερε τις αδυναμιες του καρχαρια? δηλαδη πως πρεπει να κινητε για να αναπνεει? :)<_<

πανεξυπνα πλασματα.εδω εχω ιστορια απο θειο μου πορωμενο με τα θαλλασινα και ειχε 3 ενυδρεια σε ενα δωματιο:1 fish-only 650 λιτρα,1 ριφφ δεν θυμαμε αλλα πανω απο 250 και ενα octopus tank.to octopus tank ειναι τοποθετημενο απεναντι στο μεγαλο.μια μερα του ελειπε ενα ψαρι απο το μεγαλο,καθετε σκεφτετε πως μαλλον απο πιο επιθετικα ψαρια,την αλλη μερα παλι το ιδιο και ξανα και ξανα.στο τελος αναγκαστηκε να περιμενει εκει κοντα το βραδυ να δει τι γινετε αφου εχασε καμια 5νταρια ψαρια.και τι εκανε το ατιμο?ανοιγε το καπακι του και αμα δεν μπορουσε εβγαινε απο καμια χαραμαδα,επεφτε στο πατωμα,"περπαταγε" μεχρι το απεναντι ενυδρειο ,εμπενε μεσα,ετρωγε 1 ψαρι και μετα παλι πισω!!!!!!!!!!!! :thumbup::)

αντε να βγαλεις ακρη μετα

Το χταποδι καταδρομεας!!! :bowdown:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...