Jump to content

Μεταφορά ψαριών


Recommended Posts

Ωραία έστρωσα το ενυδρείο , ωραία και τα φυτά αλλά πως βαζω ψάρια μέσα?????????????????????????? :busted_cop::busted_cop: Το ενυδρείο είναι στα Οινόφυτα και δουλεύω εκεί 8-4.Ο μόνος τρόπος είναι να τα πάρω από την προηγούμενη το βράδυ και να τα βάλω μέσα την επόμενη μέρα κατα τις 9 το πρωί.Γίνετε αυτό και αν ναι πώς?

Link to comment
Share on other sites

Ωραία έστρωσα το ενυδρείο , ωραία και τα φυτά αλλά πως βαζω ψάρια μέσα?????????????????????????? :busted_cop:  :busted_cop: Το ενυδρείο είναι στα Οινόφυτα και δουλεύω εκεί 8-4.Ο μόνος τρόπος είναι να τα πάρω από την προηγούμενη το βράδυ και να τα βάλω μέσα την επόμενη μέρα κατα τις 9 το πρωί.Γίνετε αυτό και αν ναι πώς?

9692[/snapback]

Γινεται, αλλα θα πρεπει να παρεις τα ψαρια απο μαγαζι με συγχρονη τεχνικη υποστηριξη. Θα ζητησεις να σου πακεταρουν τα ψαρια σε οσο μεγαλυτερη σακουλα γινεται. Η σακουλα θα πρεπει να ειναι γεματη κατα το 1/2 με 3/4 νερο και το υπολοιπο, εαν ειναι δυνατον, με οξυγονο (η μηχανη οξυγονου χρησιμοποιειται για να πακεταρουν τα ψαρια που στελνουν στην επαρχια κτλ). Τα ψαρια ΔΕΝ θα πρεπει να εχουν φαει πριν πακεταριστουν (για να μειωθει η ποσοτητα αποβλητων στο νερο της σακκουλας). Θα τα βαλεις σε κουτι polysterene (το στανταρ λευκο υλικο που χρησιμοποιουν και για τα φορητα καλοκαιρινα ψυγειακια) και φροντισε να μεινουν σε ζεστο μερος τη νυχτα και το αλλο πρωι να μπουν στο ενυδρειο. Μια χαρα θα ειναι.

Εναλλακτικα, δε γινεται να τα παραλαβει καποιος και να σου τα φερει στη δουλεια?

Link to comment
Share on other sites

:busted_cop: οπως σου ειπε η μαρινα.......

αν και θα συνιστουσα να προτιμησεις την εναλλακτικη λυση.....οχι οτι η 1η δεν ειναι σωστη..... :busted_cop:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...