Jump to content

Recommended Posts

Μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει στην αγορα νεας φωτογραφικης ψηφιακης ; Θελω να εχει δυνατοτητες ωστε να μπορω να βγαλω καλες φωτο τα ψαρια μου και οχι μονο , τωρα για λευτα γυρο στα 200-300 ευρω . Ευχαριστω !

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Παιδια βλεπω μεν οτι το θεμα ειναι αρχαιο αλλα για αυτους που θα τυχει να το διαβασουν να πω οτι επειδη βρεθηκα στην ιδια θεση με τον φιλο μαριο οπου εκανε το ποστ αυτο θα πω το εξης: Στα λεφτα που αναφερεις μπορεις να βρεις πολυ σωστα "μηχανήματα"!!

Πχ: πηρα μια compact ,casio exilim 9,2 mp... 200 ευρω~ κ ειναι ολα τα λεφτα....

ΑΛΛΑ..... μετα απο καιρο βρηκα μια Νικον dslr d60 σε e-shop στα 330 ευρω! με δωρο τσαντα μεταφορας-φακο 18-55μμ-κ δευτερη μπαταρια!!!

Τα σχολια ειναι περιττα.... η καζιο ειναι στην τσαντα οπου σερνω "παντου" μαζι μου κ η νικον 'αντικαταστει' την τσαντα μου, με την δικη της,οποτε μου δωθει η αφορμη να την χρησιμοποιησω!!!! :thumbup: Δεν το σκεφτηκα καν! αμεσως ολοκληρωσα την παραγγελια! :bowdown: (κ ας εμεινα αφραγκος κ για εναν μηνα!!!!!!!!!!) :helpsmilie:

εδωσα μεν αρκετα ευρω σε συνολο αλλα μιλαω για τον ΑΠΟΛΥΤΟ συνδυασμό, ειδικά για εμενα πχ, που ειμαι κ αρχαριος στον κοσμο των DSLR!

οποτε οποιος διατηθετε να δωσει εστω κ 200 για κομπακτ ,1000 φορες καλυτερο θα ηταν να κανει λιιιγο υπομονη κ να τσιμπισει μια αντιστοιχη με αυτη που περιγραφω... (βεβαια οπουδηποτε αλλου την ειδα 450-550 ευρω) αλλα με λιγο ψαξιμο ολα γινονται.... :thumbup:

post-5778-1256295435_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...