Jump to content

ΑΓΟΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΜΕ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ


Recommended Posts

Καλησπέρα,

Είμαι καινούργιος και θα ήθελα τη βοηθεια σας. Θέλω να πάρω ένα ενυδρείο 50-70 λίτρων (δεν έχω παραπάνω χώρο από θέμα διαστάσεων) το οποίο για αρχή το θέλω για να ομορφύνω το σαλόνι μου (αν και ξέρω πως με τη μία θα κολλήσω και θα ζητάω μεγαλύτερο). Ψάχνοντας σε διάφορα καταστήματα και έχοντας ενα μπάτζετ της τάξεως των 250-300 (μαζί με διακόσμηση και ψάρια) όλοι με κοιτάγαν στραβά και κοιτάγανε πως θα τα τσεπώσουν λέγοντας μου για 500 ευρώ τουλάχιστον. Μέσω γνωστού κατέληξα στο... Μαξίμου των ενυδρείων κάπου στα δυτικά προάστια όπου μπορώ να πω ότι βρήκα την υγειά μου και από τιμές αλλά και από αντιμετώπιση και service. Επίσης, ένα άλλο μαγαζί που μου προτάθηκε για να δω είναι ένα πολύ... inn στα βόρεια προάστια. Θα ήθελα να ρωτησω, για τα λεφτά που δίνω, έχω και άλλες εναλλακτικές εκτός από αυτά τα δύο καταστήματα? Επίσης, με αυτά τα λεφτά μπορώ να φτιάξω κάτι εμφανίσιμο και ασφαλές για τα ψάρια ενυδρείο?

Περιμένω τη βοήθεια σας,

Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

1) Kάνεις αναζήτηση στο φόρουμ και το Google για εικόνες ενυδρείων και αποφασίζεις ποιά στυλ σου αρέσουν.

2) Διαβάζεις για φυτά και ψάρια, εύκολα για αρχή, και τι χρειάζονται για να περνάνε καλά (εδώ ρίξε ερωτήσεις, θα βοηθηθείς πολύ με links που θα σου δώσουμε όπως και άμεσες πληροφορίες).

3) Κάνεις μια ενυδρειότσαρκα και τσεκάρεις τιμές σε όσα καταστήματα μπορείς, άλλα έχουν φτηνά ψάρια, άλλα φυτά και άλλα εξοπλισμό... :wub:

4) Δεν αγοράζεις όσο και αν σε πρήζουνε στα καταστήματα αλλά ρωτάς εδώ που τα έχουμε δοκιμάσει και δεν έχουμε συμφέρον να σου πούμε ψέματα...

5) Στρώνεις το ενυδρείο με ευλάβεια αφού αγοράσεις τα απαραίτητα τεστ τα οποία είναι φτιαγμένα για να γλυτώνεις λεφτά και κόπο.

6) Βάζεις μόνο τα είδη οργανισμών που θα σου προτείνουν εδώ και όχι ότι είναι όμορφο και σου προτείνουν στα καταστήματα ακόμα και αν είναι μικρό και φαίνεται ήρεμο.

(Αν δεν σου επιτρέπει ο χρόνος σου να ψάξεις μόνος σου, εδώ είμαστε...)

Link to comment
Share on other sites

να συμπληρωσω σε αυτα που ειπε ο φιλος viciouscircle οτι τα τεστ να ειναι σε υγρη μορφη και οχι sticks

Link to comment
Share on other sites

Ίσως να έβλεπες επίσης και για μεταχειρισμένα ενυδρεία απο εδώ στις αγγελίες ... μπορεί να βρεις πραγματικά κάτι καλό !! Κάτι που δυστυχώς δεν έκανα εγω και παρασύρθηκα :wub: ... θέλει υπομονή το χόμπι αυτό πάντως ...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...