Jump to content

φουσκωμενο γκαπυ


thesslove

Recommended Posts

post-5488-1208315046_thumb.jpgγεια σε ολους παιδια εχω ενα αρσενικο γκαπυ που γεννηθηκε και μεγαλωσε μεσα στο ενυδρειο μου και γι'αυτο του εχω αδυναμια εδω και δυο μερεσ εχει φουσκωσει ι κοιλια του σαν να ειναι εγκυος και σημερα ειδα οτι εχουν πεταχτει και τα λεπια του προς τα εξω τι μπορω να κανω για να επανερθει στα φυσιολογικα του?
Link to comment
Share on other sites

Χωρίς να είμαι σίγουρος, γιατί απ' ότι βλπέπω έχει φουσκώσει μόνο στην περιοχή της κοιλιάς, πρέπει να είναι ύδρωπας. Πήγαινε σε ενυδρειάδικο και θα συο δώσουν το ανάλογο σκεύασμα να το αντιμετωπίσεις, αναφέροντας και τα συμπτώματα. Εάν είναι αυτό που σου είπα, να ξέρεις ότι μεταδίδεται και στα υπόλοιπα ψάρια.

Link to comment
Share on other sites

δυσκολα τα πραγματα φιλε μου. μηπως εχουν πεταχτει και τα ματια του εξω? μαλλον προκυτε για εσωτερικη μολυνση και η θεραπεια δεν ειναι ευκολη.

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη που στο λέω τόσο απότομα αλλά αν έχει σηκωμένα λέπια και έχει χάσει την κινητικότητα και όρεξη του, είναι πολύ δύσκολα να επανέλθει(αναρρώσει).

Πήγε στο http://www.sera.de/index.php?id=701&L=14

Δες στο <<Ένα υγιές ενυδρείο - από την πρόληψη στη θεραπεία>> 33 σελίδα, αν η φωτογραφία μοιάζει με την δική σου, μακάρι να κάνω λάθος, το ψαράκι σου θα ταλαιπωρηθεί για αρκετό καιρό αλλά τελικά θα __+__

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...