Jump to content

Γειά σε όλη τη παρέα!


Igano80

Recommended Posts

Γεία σας, είμαι ο Θεόφιλος από Πάτρα 28 χρόνων. Δεν εχώ κάποιο ενυδρείο αυτή τη στιγμή αλλά πολύ πολύ σύντομα θα αποκτήσω ξανά!

Είμαι χομπίστας απο το 2003 με σχετική εμπειρία σε θαλασσινό και γλυκό αλλά εδώ και 3 χρόνια δεν έχω κάποιο ενυδρείο λόγω επαγγέλματικών, στρατιωτικών υποχρεώσεων συν μια μετακόμιση. Με λίγα λόγια παντρεύομαι τον Αύγουστο και μετακομίζω σε μονοκατοικία, όπου πλέον χωρίς να έχω τους γονείς πάνω απο το κεφάλι μου γιατί τους γεμίζω το σπίτι με ενυδρεία ( είχα φτάσει τα 5 :wub: ), θα μπορέσω να απολαύσω αυτή τη μεγάλη αγάπη μου. Για αρχή λέω να μπώ στο ψητό με ένα 2μετρο στο σαλόνι :rasp: . Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι ακριβώς αλλά μέχρι στιγμής σκέφτομαι να φτιάξω η ένα φυτεμένο με Δίσκους ή ενα θαλασσίνο reef ή fish only.

Ήθελα να προσθέσω ότι λόγω της απουσίας μου δεν ήξερα για αυτό το site μέχρι πολύ πρόσφατα. Όταν μπήκα έπαθα πλάκα. Στήλη Ask Dr. Ron Shimek????? Θεέ μου πόσο προχωρήσαμε αυτά τα λίγα χρόνια. Πλέον βλέπω ενυδρεία πού σε αφήνουν άφωνο όπως αυτά του εξωτερικού. Μπράβο σέ όλους για την εξέλιξη του χόμπυ και ιδιαίτερα για το ζήλο και το μεράκι του Aquazone Team.

Ανυπομονώ να γνωριστώ με όλη τη παρέα σας :D .

Έγινε επεξεργασία - Theofilos_Patra
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ :wub: .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...