Jump to content

Δικος μας αστεριας.Δικα μας σαλιγκαρια.Δικες μας ανεμωνες


alexx

Recommended Posts

:D Πριν 2 μηνες συναδερφος μου μου εφερε δικα μας σαλιγκαρια απο ενας την 8αλασσα και εναν αστερια μικρο.Με την αλλαγη ενυδρειου που εκανα μετα απο 1 μηνα ειδα τον αστερια να ειναι φαγωμενος,αντεξε αλλες 15 μερες.Χτες το βραδυ που γυρισα αργα στο σπιτι ειδα κολημενο πισω στο τζαμι και ετρωγε εναν μικρουτσικος μπομπιρας αστεριας σαν αυτον που ειχα.Εχω πα8η πλακα,λετε να γεννησε ο αλλος?Εχω δικες μας ανεμωνες 8 μεσα στο ενυδρειο μου και ζουνε μια χαρα εδω και 2 μηνες.Ειμαι τυχερος λετε? :excl:
Link to comment
Share on other sites

Ο αστερίας αποχρίζεται τα πόδια του όταν υπάρχουν δυσκολίες. Τα πόδια μπορούν να αναπτυχθούν σε θυγατρικούς οργανισμούς όταν βρουν τις κατάλληλες συνθήκες, διαφορετικά πεθαίνουν.

Αν προσέξεις το ένα πόδι του μικρού αστερία πρέπει να είναι μεγαλύτερο από τα άλλα. Σε αντίθετη περίπτωση ίσως πρόκειται για κάποιο άλλο οργανισμό που μπήκε σαν λαθρεπιβάτης.

Από την προσωπική μου εμπειρία, οι κοινές Μεσογειακές ανεμώνες των αβαθών, μπορούν να ζήσουν σε τροπικό φυσικό σύστημα, αρκεί να τους εξασφαλιστεί τροφή. Οι οκτώ όμως ίσως είναι υπερβολικές σε αριθμό.

Τα σαλιγκάρια που συναντάμαι στις ακτές, είναι καλοί αλγοβόροι οργανισμοί, αλλά έχουν μια κακή συνήθεια, περιφέρονται σε όλο το ...σπίτι.

Καλή συνέχεια

Link to comment
Share on other sites

Alexx εχεις Μεσογειακο ενυδρειο ?

Link to comment
Share on other sites

Alexx εχεις Μεσογειακο ενυδρειο ?

οχι φιλος απλα εχω βαλη μεσα μερικες ανεμωνες μικρες και σαλιγκαρια και εναν αστερια

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...