Jump to content

Κατεψυγμένη τροφή


Recommended Posts

Για να διευρύνω το menu στις αφρικάνες μου, πήρα μία συσκευασία με κατεψυγμένους κύβους με το όνομα του Αd Κonings πράσινου περιεχομένου (με πολλά φυτικά συστατικά) και άλλη μια κόκκινη. Πειραματίστηκα με πράσινο κύβο, τον έριξα σε λίγο νερό από το ενυδρείο για να μαλακώσει, αλλά επειδή δεν διαλύθηκε (όπως γίνεται με τα κατεψυγμένα σκουλήκια) τον έκοψα σε μικρά κομματάκια και έριξα λίγα στα ψάρια. Ούτε που την ακουμπήσανε!!!!

Γενικά, αν και mbuna δεν τρελαίνονται με πράσινες τροφές, εγώ όμως επιμένω σε αυτές περισσότερο, αλλά τέτοια αποστροφή στην τροφή που σας περιέγραψα παραπάνω, ένα μωρό παιδί θα την έτρωγε ευκολότερα!! :D

Μήπως δεν έκανα κάτι σωστά;

Να επιμείνω ή να συνεχίσω με το παλιότερο διαιτολόγιο;

Link to comment
Share on other sites

Ποιο ήταν το παλαιότερο διατολόγιο ??

Έχω δοκιμάσει παλαιότερα κατεψυγμένη πράσινη τροφή για malawi με όμοια αντίδραση από τα ψάρια.

Θα έλεγα ότι καλύτερα να δίνεις φρέσκα λαχανικά αφού στην Ελλάδα ζούμε και βρίσκουμε (ακόμη, γιατί όπως τα βλέπω τα πράγματα μάλλον σε λίγο δεν θα βρίσκουμε τίποτα).

Δοκίμασε αγγουράκι, κολοκυθάκι, μαρουλάκι (βάλτο στην κατάψυξη για δέκα λεπτά να σπάσουν και να μαλακώσουν οι ίνες του), μπρόκολο βρασμένο και άλλα όμοια. Όλα τα στερεώνεις με κάτι για να καθήσουν στον πάτο.

Φιλικά

Ανδρέας

Link to comment
Share on other sites

Bloodwarms αραιά και πού, κόκκινη και πράσινη τροφή της sera για αφρικάνες. Θα δοκιμάσω τα ελληνοπρεπή που μου είπες, μια που έχω και δικά μου στον κήπο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...