Jump to content

Μία ερώτηση για καλύτερο νερό...


Recommended Posts

Λοιπόν δεν ξέρω πόσοι είδατε το θέμα που έβαλα ότι μου ψόφησαν τα ψάρια (στο θέμα ασθένειες), αλλά τώρα έριξα μερικά ακόμα Oranda και πάνε θα έλεγα καλύτερα. Βέβαια, μου προτάθηκε και μου δόθηκαν 2 προϊόντα και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας, να τα χρησιμοποιήσω ή όχι. Σας δίνω τα link τους http://www.plocher.de/englisch/productdetails.php?pid=98 και http://www.plocher.de/englisch/productdetails.php?pid=100 και σας ξαναδίνω τα βασικά στοιχεία του ενυδρείου μου: Από βακτήρια έχω βάλει δύο αμπούλες που πήρα από το petshop, από φίλτρα έχω βάλει σφουγγάρι, υαλοβάμβακα και κεραμικό ''κοφτό μακαρονάκι" και από φυτά δεν έχω τίποτα.2 Oranda.

Link to comment
Share on other sites

Απ'ότι είδα τα 2 προιόντα που σου προτάθηκαν να χρησιμοποιήσεις κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα.Δεν είμαι ειδικός σε τέτοια αλλά κατά τη γνώμη μου καλό θα ήταν να πάρεις το πρώτο :)

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικα δεν θα χρησιμοποιουσα κανενα απο τα δυο γιατι απλουστατα δεν εχω διαβασει απο κανεναν χρηστη οτι τα χρησιμοποιησε και ειδε κατι θετικο. Σε εμενα τουλαχιστον ειναι παντελως αγνωστα.

Ειδικα το πρωτο που λεει: υλικο=πηλός και "κανει θαυματα" μου φαινεται πολυ περιεργο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...