Jump to content

Καταμέτρηση ψαριών


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

Στο ενυδρείο που φαίνεται στην υπογραφή μου, πως θα κάνατε εσείς καταμέτρηση ψαριών; Σημειωτέον ότι δεν υπάρχει πρόσβαση από αριστερά και δεξία και φυσικά δε μιλάω για τα μεγάλα αλλά τα μικρά corydoras και τους οττόκυνκλους (οι τελευταίοι είναι πιο εύκολοι στην καταμέτρηση).

Αν μείνει κανένα ψαράκι ψόφιο (μακρυά από εμάς) για κανα δυο μέρες, επιρρεάζει πολύ τις μετρήσεις;

Link to comment
Share on other sites

Αν και το ενυδρείο δεν φαίνεται καλά μάλλον έχει αρκετά φυτά και αυτό σε δυσκολεύει στην καταμέτρηση. Συνήθως όταν ένα μικρό ψαράκι πεθαίνει σε ένα full φυτεμένο δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα παρά μόνο στην υγεία των υπόλοιπων ψαριών τα οποία πιθανόν να το κανιβαλίσουν.

Ένα κόλπο για να μετρήσεις τα ψάρια που λες είναι τα ρίξεις μπροστά μια-δύο ταμπλέτες spiroulina και θα τα δεις να μαζεύονται εκεί γύρω για να φάνε.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα - το avatar σου είναι αστεράτο! :D:D:D

Επιπρόσθετα με αυτό που σου είπε ο Μιχάλης, αν το ψαράκι που τυχον αποδημήσει (μακρυα απο μας) είναι μεγάλο, μπορεί να σηκώσει καμμιά φορά λιγη αμμωνία. Αν είναι μικρό (τέτρα κτλ) δεν υπάρχει πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Αν και το ενυδρείο δεν φαίνεται καλά

10745[/snapback]

Ευχαριστώ Μιχάλη για το κολπάκι :D

Το Ενυδρείο δεν είναι αυτό που φαίνεται στο avatar, το έχω αλλάξει με ένα μεγαλύτερο και αρκετά πιο φυτεμένο. Σύντομα θα κάνω μία παρουσίαση.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα - το avatar σου είναι αστεράτο!  :hysterical:  :hysterical:  :hysterical:

10753[/snapback]

Ευχαριστώ Μαρίνα :D:D:D

Είναι το ένα από τα δύο γατάκια μας. Κανονικά τη λένε filou αλλά η γυναίκα μου, τη φωνάζει σκαλάρι (από την ποικιλία marble) :D:D

Έγινε επεξεργασία - liolios
Link to comment
Share on other sites

Είναι το ένα από τα δύο γατάκια μας. Κανονικά τη λένε filou αλλά η γυναίκα μου, τη φωνάζει σκαλάρι (από την ποικιλία marble)  :hysterical:  :hysterical:

Koυκλίτσα είναι, φτού της! Και ναζιάρα φαίνεται. Στο ενυδρείο τι κάνει, την έχεις εκπαιδεύσει να κάνει αλλαγές? :D:D:D Και ο δικός μου ο γατούλης γι'αυτό πηγαίνει .... :D:D:hysterical:

Link to comment
Share on other sites

Koυκλίτσα είναι, φτού της! Και ναζιάρα φαίνεται. Στο ενυδρείο τι κάνει, την έχεις εκπαιδεύσει να κάνει αλλαγές?  :D  :D  :D  Και ο δικός μου ο γατούλης γι'αυτό πηγαίνει .... :D  :D  :hysterical:

10901[/snapback]

:hysterical::angry2::thumbup::thumbup: Ναι κάνει αλλαγές στα ψάρια όποιο είναι καλοθρεμένο το κάνει μαμ :thumbup::P:rasp:

Πάντως είναι κούκλα η μικρή σου και το ενυδρείο το ίδιο :hysterical:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...