Jump to content

Μετατροπη ενυδρειου


georgest31

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από διάφορα προβλήματα και μια απώλεια σε δισκοενυδρείο Juwel 180 που ειχα αποφάσισα να το μετατρέψω σε ενυδρείο με αφρικανικές κιχλίδες. Επειδή από όσα έχω διαβάσει οι συνθήκεσ είναι εντελώς διαφορετικές θα ήθελα τις συμβουλές σας για το ποιες μεθόδους θα πρέπει να ακολουθήσω και επίσης κάποιες προτάσεις για τον αριθμό και το είδος των ψαριών.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Link to comment
Share on other sites

Καταρχην καλως ηρθες στην Αφρικη :) τωρα πες μας λιγα πραγματα για το ενυδρειο σου και εδω ειμαστε .

Link to comment
Share on other sites

Το ενυδρείο είναι το Juwel Rio 180 με το εσωτρικό φίλτρο τησ Juwel, φυτεμένο και αυτή τη στιγμή υπάρχει ένασ μονο δίσκος τον οποίο και σκέφτομαι να επιστρέψω στο pet shop. Από μετρήσεις αυτά που θυμάμαι από την τελευταία φορα είναι το ph 6,8 και τα μηδεν νιτρικα.

Link to comment
Share on other sites

Πρωτα πρεπει να αποφασισεις με ποια λιμνη θα ασχοληθεις MALAWI - TANGANYIKA , αυτα που πρεπει να εχει ενα ενυδρειο με Αφρικανες ειναι αμμο και πετρες καλητερα ασβεστολιθηκες απο φυτα αν θες καμια VALISNERIA . Η γνωμη μου για τα λιτρα σου ειναι να πας για TANGANYIKA . Οι μετρισεις του νερου ειναι TANGANYIKA = ph - 7,8-9 , gh - 7-11 , kh - 16-18 , θερμοκρασια - 24-28 . MALAWI = ph - 7,7-8,6 , gh - 10

+ , kh - 8-10 , θερμοκρασια - 25 .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...