Jump to content

γεια σε ολους τους φιλους του ενυδρειου


NIKOS43

Recommended Posts

ηρθα λοιπον κι εγω σ αυτη τη μεγαλη παρεα που η αγαπη για το ενυδρειο την κανει ακομα μεγαλυτερη.η εμπιρεια εκεινων που μεσα απο τη παροδο του χρονου αποχτοισαν γνωσεις κι ετσι τους διναιτε η ευκαιρια μεσα απο το forum να δωσουν συμβουλες κανει το συγκεκριμενο χομπι ποιο ευκολο και βοηθαει ολο και ποιο πολους να θελουν να ασχοληθουν με αυτο.σας ευχαριτω

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και από μένα! Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ιδέα για το site μέχρι που μου προέκειψε ένα πρόβλημα! Αλλά με χαρά είδα ότι υπάρχει πολύς κόσμος που φροντίζει κάποιο ενυδρίο.. Θέλω λοιπόν τα φώτα σας..

έλειπα σε 2ημερο ταξιδάκι και μόλις γύρισα (πριν 2 ώρες) βρήκα νεκρό το ένα από τα τρία μου χρυσόψαρα. Παρατηρησα ότι δεν έχει κάποιο εμφανές σημάδι ασθένειας (΄πχ στίγματα) το έβγαλα από το ενυδρίο και άλλαξα το νερό. Φοβάμαι όμως μήπως τα άλλα δύο έχουν κολλήσει κάτι. Πώς θα καταλάβω αν συμβαίνει αυτό??

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ορίσατε στο forum μας!!

Αγαπητέ pass, μπορείς να θέσεις το ερώτημά σου στην ειδική κατηγορία των ψαριών κρύου νερού. Τα μέλη μας είναι πρόθυμα να σου δώσουν απαντήσεις και να συζητήσουν μαζί σου.

Καλή συνέχεια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...