Jump to content

Παιδιά γεια σας


ioannis

Recommended Posts

Παιδιά γεια σας :rockon:. Δεν μπορώ να κρύψω το θαυμασμό μου, ανακαλύπτοντας το site σας :welcome: .Σίγουρα σας ανήκει ένα μεγάλο εύγε για τη τόσο σοβαρή και παράλληλα διασκεδαστική δουλειά που παρουσιάζετε όλοι σας.

Όσο για μένα όπως σας δήλωσα είμαι τελείως αρχάριος στο χώρο, αλλά τώρα και μερικές μέρες που διαβάζω τα άρθρα σας, αρχίζω να καταλαβαίνω κάποια πράγματα και να μπαίνω πραγματικά σε ένα χώρο...ένα hoby, που με μία λέξη θ' αποκαλούσα ....μαγεία :hysterical: Μπράβο σας!!

Είμαι γιατρός και συγκεκριμένα χειρουργός. Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, αλλά με συναρπάζει η ιδέα του ενυδρείου, το οποίο θέλω να φτιάξω στο σαλόνι του σπιτιού μου. Ο χώρος μου είναι περίπου για ενυδρείο μήκους 80 με 90 πόντους, άρα μιλάμε για 150 με 200 lt. Εγώ μαλον σκέφτομαι για γλυκού νερου με αληθινά φυτά και τροπικά ψαράκια :hysterical: Εσείς τι λέτε? Θέλω τη βοήθεια σας :hysterical:

Link to comment
Share on other sites

Φίλε ioannis :rockon: στην παρέα μας.

Τα λίτρα με τα οποία σκέφτεσαι να ξεκινήσεις είναι πολύ καλά. Με τις προσωπικές σου ιδέες, τις εμπειρίες και τις συμβουλές όλων των μελών , με αρκετή υπομονή από εσένα , και αρκετή περιήγηση στα θέματα του forum πιστεύω ότι θα δημιουργήσεις ένα αποτέλεσμα που θα το απολαύσεις, καθώς και όλη τη διαδικασία.

Γενικά, αυτό που προτείνεται σε αρχάριους, είναι το ενυδρείο γλυκού νερού σαν πρώτη εμπειρία. Ιδικά όταν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος όπως μας λες, νομίζω πως γλυκού νερού με αληθινά φυτά και τροπικά ψάρια είναι πολύ καλή ιδέα.

Η βοήθεια από όλους είναι δεδομένη :welcome: .

Link to comment
Share on other sites

καλως ηρθες ioannis..

μπορεις να ριξεις μια ματια στα

προφιλ του foroum....κοιταξε

πιο ειδος σου αρεσει και εδω ειμαστε

να σε βοηθησουμε :rockon:

ψαρια

http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ion_view&idev=1

φυτα

http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ion_view&idev=2

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ηρθες στην παρέα μας φίλε ioanni.. :rockon:

Το χόμπι του ενυδρείου πραγματικά είναι μαγευτικό.

Βασικός σκοπός που μας προέτρεψε στην δημιουργία αυτής της internetικης παρέας που όλο και μεγαλώνει είναι η σωστή πληροφόρηση έτσι ώστε όλο και περισσότερα άτομα να ενημερώνονται σωστά για το ξεκίνημα σε αυτό το χόμπι.

Μην διστάσεις να εκφράσεις όπια απορία έχεις. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. :welcome:

Link to comment
Share on other sites

:rockon: στο Aquazone Γιάννη.

Η ενασχόληση με το χόμπυ του ενυδρείου είναι κάτι το μαγευτικό.

Θα δείς στιγμές χαλάρωσης μπροστά στο ενυδρείο σου αλλά και αγωνίας για γέννα αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο.

Μπορείς να φτιάξεις τον δικό σου βιότοπο όπως τον έχεις εσύ ονειρευτεί και να τον συντηρείς και εξελίσεις όπως εσύ θέλεις.

Καλό θα ήταν όμως πριν ξεκινήσεις να διαβάσεις λίγο τα Άρθρα που υπάρχουν στο Aquazone και θα σε βοηθήσουν στα πρώτα σου βήματα.

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες στην παρέα μας συννονόματε :rockon:

Link to comment
Share on other sites

:rockon: γιατρέ

Εδώ είμαστε όλοι να βοηθήσουμε. και ας μην ξεχνάμε όλοι .... μην πούμε τίποτα λάθος γιατί θα μας περιμένει ένα νυστέρι στην γωνία :welcome::hysterical:

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες στο AQUAZONE :rockon:

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες κι από μένα στην παρέα του aquazone :rockon::welcome:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...