Jump to content

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


Apostolopoulosdimitris

Recommended Posts

Καλησπερα και παλι.

Μολις γυρισα απο την κοπη της πιτας αυτου του χωρου που απαρτιζεται απο ομορφους ανθρωπους.

Συγχαιρω τον NAVY για τις χρησιμες συμβουλες του σχετικα με πολλα νιτρωδη που εχει ενας φιλος καθως και τον HASKIJIM(Δεν ξερω αν τον λεω σωστα) για την ευγενεια του.

Επισης να δωσω τα συγχαρητηρια μου σε ολους τους παραγοντες που φτιαχνουν αυτη την ομορφη παρεα και να τους πω ενα μεγαλο ευχαριστω για τα δωρα που μου εκαναν(φαρμακα τα οποια δεν ξερω που χρησιμοποιουνται).Αλλα δεν ειναι το ζητουμενο τα δωρα αλλα η ανθρωπια των μελων που φτιαχνουν αυτον τον χωρο και επειδη εχω μια σχετικη εμπειρια με αλλα forums αυτο που ειδα σημερα ειναι ανεπαναληπτο.

Υ.Γ. Μην ξεχασω να ευχαριστησω τον πολυ καλο φιλο μου SOUTH o οποιος εκανε στην ακρη προσωπικο χρονο και κουραστηκε για να φτιαξουμε αυτον τον ομορφο ζωντανο πινακα που στολιζει το σαλονι μου, και που ειναι και η βασικη αφορμη που σημερα ηρθα κοντα σας αλλα και που εγινα μελος.

Και παλι σας ευχαριστω και χαιρομαι...

:bowdown::bowdown::) ΖΗΤΩ ΤΟ AQUAZONE :(:blink::buttrock:

Link to comment
Share on other sites

Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω κι εγώ γιατί άλλη μια χρονιά μας φέρατε όλους πιο κοντά :bowdown: Τα δύο φυτά που κέρδισα είναι πανέμορφα μέσα στο ενυδρείο μας αλλά δεν άκουσα το όνομα της εταιρείας που τα πρόσφερε για να τους ευχαριστήσω :)

Εxtra ευχαριστίες για τη βοήθεια με το password μου και υπόσχομαι να κυκλοφορώ με ταμπελάκι... "προσοχή... αφηρημένη" :bowdown:

Nidal δύσκολα σε βλέπω να μιλάς αύριο οπότε του χρόνου λέω να κάνετε ένα έξτρα δωράκι σε όποιον καλό άνθρωπο φέρει και μια ντουντούκα μαζί για βοήθεια :(

Link to comment
Share on other sites

Τα δύο φυτά που κέρδισα είναι πανέμορφα μέσα στο ενυδρείο μας αλλά δεν άκουσα το όνομα της εταιρείας που τα πρόσφερε για να τους ευχαριστήσω :(

Τα προσεφερε το καταστημα Water inn!

Nidal δύσκολα σε βλέπω να μιλάς αύριο οπότε του χρόνου λέω να κάνετε ένα έξτρα δωράκι σε όποιον καλό άνθρωπο φέρει και μια ντουντούκα μαζί για βοήθεια biggrin.gif

Ναι ρε παιδια! :bowdown::bowdown::)

Link to comment
Share on other sites

Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω κι εγώ γιατί άλλη μια χρονιά μας φέρατε όλους πιο κοντά :bowdown: Τα δύο φυτά που κέρδισα είναι πανέμορφα μέσα στο ενυδρείο μας αλλά δεν άκουσα το όνομα της εταιρείας που τα πρόσφερε για να τους ευχαριστήσω :(

Εxtra ευχαριστίες για τη βοήθεια με το password μου και υπόσχομαι να κυκλοφορώ με ταμπελάκι... "προσοχή... αφηρημένη" :)

Nidal δύσκολα σε βλέπω να μιλάς αύριο οπότε του χρόνου λέω να κάνετε ένα έξτρα δωράκι σε όποιον καλό άνθρωπο φέρει και μια ντουντούκα μαζί για βοήθεια :blink:

Οντως φιλοι μου. και κατι με τα τραπέζια... εμεις καθησοαμε πολυ μακρια γιατι αργησαμε λιγο, αλλα και να ερχομασταν νωρις καποιοι αλλοι θα καθονταν στη θεση μας, οποτε θα ειχαν αυτοι το προβλημα. Ετσι δεν μπορεσαμε να παρουμε μερος στην παρεα και να σας ακουμε γενικοτερα. Θα συμφωνησω και για την... ντουντουκα!!! :buttrock: Οτι ειναι στα πλαισια του δυνατου παντα γιατι ειμαστε και φιλοξενουμενοι εκει.

Anyway... συχγαρητηρια και ξερω οτι συνεχως θα βελτιωνομαστε, ολοι!!!

:bowdown:

Link to comment
Share on other sites

Nidal στην επομενη κοπη πιττασ με το καλο το 2010 θα σου φερουμε HALLS με VAPOR ACTION που μαλακωνουν και γλυκαινουν τον λαιμο.

Έγινε επεξεργασία - Apostolopoulosdimitris
Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε παιδια! :bowdown::bowdown::)

Θα σε χαλαγε αντι για ντουντουκα, ενισχυτης, ηχεια και μικροφωνακι; :blink: Αλλα που μυαλο, ................στο εφαγαν οι "αγριοι"!!!! :(

Link to comment
Share on other sites

Eυχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια και οποιες ελειψης υπαρχουν τη μια φορα σε κανουν καλητερο για την επομενη ...

Του χρονου δε μπορω να φανταστω τι μπορει να γινει ... μαλλον θα κλεισουμε reserve ολο το olympico ... :bowdown::bowdown:

Link to comment
Share on other sites

Του χρονου δε μπορω να φανταστω τι μπορει να γινει ... μαλλον θα κλεισουμε reserve ολο το olympico ... :bowdown::bowdown:

Ετσι!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...