Jump to content

Αναζήτηση καινουργιου ενυδρείου


Recommended Posts

Καλησπέρα,επειδη με το ενυδρείο που εχω τωρα στην κατοχη μου(hailea60) την εχω πατήσει(εχει γεμισει αλατα και στάζει)εχω αποφασισει να αγορασω ενα καινούργιο κατα προτιμηση απο 120-180 λίτρα, θα μπορουσατε να μου πειτε καποιες μαρκες?Διαθεσιμο ποσο εως 300 ευρω.Και κατι αλλο ,στο πετσοπ της γειτονιας μου εχει ενα aquacube 650l κολωνα το οποιο μου το δινει 520 ευρω μαζι με την βαση του λόγω οτι του εχει μεινει(επαρχια)πραγματικα ειναι εντυπωσιακο ενυδρειο αλλα φοβαμαι την ποιοτητα κατασκευής και τα λίτρα του(μολις το δει η γυναικα μου μαλλον θα μετακομισω στο σαλονι(η στο ενυδρειο :thumbup: ).Εχετε καποια γνωμη επ αυτου?Ευχαριστω πολυ

Link to comment
Share on other sites

Αν εχεις αλατα πολλα οπως λες δεν φταίει το ενυδρείο αλλα το νερο της περιοχης σου. Για το σταξιμο αν εχεις διαπιστωσει πως φταίει το ενυδρείο ειναι θεμα και κατι πρεπει να κάνεις (οπως και για το νερο).

Το ενυδρειο που λες δεν το ξερω αλλα νομιζω πως ειναι αρκετα λιτρα και αν θεωρεις τον εαυτο σου αρχαριο πιστεύω πως δεν ειναι καταλληλο. Καλυτερα ενα μικροτερο εκτος αν εχεις τις γνωσεις η κάποιον να βοηθησει.

Link to comment
Share on other sites

και εγω πιστευω οτι ειναι πολλα για μενα 650λ,στα 180 ειμαι μια χαρα απλως ήταν δελεαστική η τιμη :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...